Sayfa 458/993 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 3,657 - 3,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1. Bloombergde 2 haftadır dolara bakıyorum hemen her gün günlük %0.19 artıda ama değerine bakıyorum bir arpa boyu yol gitmemiş.
    Nöbetçi çift vardiya çalışıyor herhalde.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Gözler Erdoğan'dan gelecek ''Bu şahsı da hayatımda görmedim'' açıklamasına çevrildi...

http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=408344
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Gözler Erdoğan'dan gelecek ''Bu şahsı da hayatımda görmedim'' açıklamasına çevrildi...

http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=408344
    yemin etse başı ağrımaz, ist. belediye başkanı seçilmeden önce ameriaka'ya gitmedim dese doğrudur..
    adam hangi mevkiye seçilmeden önce gitmediğini söylememiş ki, sadece seçilmeden önce diyor ama hangi seçim..?

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    yemin etse başı ağrımaz, ist. belediye başkanı seçilmeden önce ameriaka'ya gitmedim dese doğrudur..
    adam hangi mevkiye seçilmeden önce gitmediğini söylememiş ki, sadece seçilmeden önce diyor ama hangi seçim..?
    Yalan haber yaymaktan T.çömeze 3 yil hapis istemi mi söz konusu simdi ve dahi size

5.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Yalan haber yaymaktan T.çömeze 3 yil hapis istemi mi söz konusu simdi ve dahi size
    kanun resmi gazetede yayınlanmadan tırıs gider, kaldı ki ben haberin doğru yorumlanmadığını söylüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ayasofya ilkokul hocan kimdi bilmiyorum lakin ki eki kullanımını hiç öğretememiş
    gönderinde 2 ayrı defa ki ekini ayrı yazmışsın ikisi de yanlış, bir kelime ki ile bitiyor diye ki ayrı yazılmaz ki
    kaldı ki bugünkü kelimesi kü ile bittiği halde kendi kuralını uygulayıp ki ile ayırmışsın..
    Yazım hataları konusundaki hataların çoğu gözlüksüz yazmam ve çoğunlukla telefonun kendi yazma şekli. Eğer minicik telefonda değil klavyede yazsam dil bilgisi imla hatası bulamazsın. Sizin bakış açınız benden hoşlanmıyorsunuz böyle görmek istiyorsunuz.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yazım hataları konusundaki hataların çoğu gözlüksüz yazmam ve çoğunlukla telefonun kendi yazma şekli. Eğer minicik telefonda değil klavyede yazsam dil bilgisi imla hatası bulamazsın. Sizin bakış açınız benden hoşlanmıyorsunuz böyle görmek istiyorsunuz.
    O kimseden hoslanmaz. Bosver.

Türkiye’de tarım enflasyonunda son ayda hızlı yükseliş yaşandı. TÜİK verilerine göre tarım ürünleri enflasyonu Eylül ayında %7,14 oranında artış yaşadı. Ağustos’ta ise aylık %4,34 oranında düşüş olmuştu. Son ayda yaşanan yükselişte çok yıllık bitkisel ürünlerde görülen %20,36 oranındaki sert artış etkili oldu.

Ekim zor geçecek
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 458/993 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •