Sayfa 458/499 İlkİlk ... 358408448456457458459460468 ... SonSon
Arama sonucu : 3990 madde; 3,657 - 3,664 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

Sn. Spenc sıse de , eregl de çalı dibinde bir yer buldum ölü taklidi yapıyorum ne alıyorum ne de satiyorum. Bunlarında vakti gelir gerçekten ölmezsek portföyün yükünü ismen , ttrak , tuprs ve froto çekiyor onlarında nefesi kesildi.
    Sodanın payları sise oldu soda ne şirketti dolar alacağima soda alirim diyordum hey gidi günler.
    Sağlık ve huzurlu bir yaşam diliyorum.
    Syg.

SM-A536E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Tebrikler hc portfoyun parmak ısırtıyor nazar değmesin. Benimki seninki gibi değil 5 bir yerde 3 u saç yolduruyor 2 si gözleri ömre bedel.😊 Sizede huzurlu bir yaşam saygılar benden de. Ytd

3. https://youtu.be/UZ8I0auK-L8?si=JcZiKmOmbfVHvweq
    Videoyu paylaşayım. Adamlar Genesis i Liman işletmesi ile birlikte satın almışlar.. vay vay vay. Ytd

4. Dünya soda külü piyasası yüzde 40 Çin. Kalan kısmın yüzde 30 u bu satın alma ile kapasite artışı ile Ciner de, ve şişenin Wyoming deki yatırımı tamamlaninca çin haric olan kısmın Ciner ile birlikte yüzde 50 kusurelrin üzerine cikacagini söylüyor yanlış anlamadiysam. Bu durumda çin haric bu ikili (Ciner şişe) Çin haric olan kısmın Dünya soda külü piyasasıni elinde tutatacak. Notlarımiz arasında kalsın. Ytd

5. Bu durumda 6 ml kapasiteye çıkacak kazan tesisi ile dünyanın lideri konumda olan Ciner diyebiliriz.
    Kazan tesisini düşersek Avrupa ve ABD tarafinda şişe denilebilir.
    Ama yüke baktığımızda Ciner lider. Ytd

6. Zaten adamlarda bu satın almayla dünya pazarında lideriz diyorlar.
    Haberi bugün yoldayken dinliyordum, yarım yamalak dinelmisim. Şuanda toplam kapasite 9 kusur ml ton, iki yıl içerinde bu kapasite 11 ml tona çıkacak ve sonrasında 13 ml ton olacak.

Yahu bize ne bunlardan demeyin iki yıl içerinde kapasite artışına gidiliyor kısmı ince ayrintilar. Malum stok fazlalığı eritme süreci yaşadık geçen sene, fiyatları vuran oluşan stok fazlalığıydi. Bunlar şirketlerin planları arasında önem arz eden vurgular.. ytd

7.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Ciner usta Bloomberg te soda külünde geleceğe yönelik güzel şeyler anlattı.
    Uzun vadeli planlar Hayallerimiz ve yaşamlar. Kazandaki kapasiteyi 6 tona cikaracaklarmis vs vs. Ytd
     Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    https://youtu.be/UZ8I0auK-L8?si=JcZiKmOmbfVHvweq
    Videoyu paylaşayım. Adamlar Genesis i Liman işletmesi ile birlikte satın almışlar.. vay vay vay. Ytd
    Adamlar derken Ciner yazmayı unutmuşum.
    Helal olsun. Ytd

8. Kastrat hojam
    bu ay ki cam sektoru raporu geldi mi? Biliyorsun ki müptelası olduk aylık bekleyişlerin.
    Zahmet olmaz ve ayıp olmazsa paylaşır mısın? Ytd

Sayfa 458/499 İlkİlk ... 358408448456457458459460468 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •