Sayfa 459/639 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 3,665 - 3,672 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Cuma günü tepkisiz kaldı, sabretmeye devam YTD

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Sizler neyse de seddulbahire üzülüyorum..dedigi doğruysa elinde milyon lota yakın akpaz var yarısı zarar..ve artık sanırım kendisinin de ümidi kalmadı zararını cikarabileceginden..

3.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Sizler neyse de seddulbahire üzülüyorum..dedigi doğruysa elinde milyon lota yakın akpaz var yarısı zarar..ve artık sanırım kendisinin de ümidi kalmadı zararını cikarabileceginden..
    Hepimizin zararı zarar muğlalı. Ben akpaz yüzünden arabamı satıyorum. Uzun zamandır kim bekliyorsa bil ki ya zarar çok ya umudunu kaybetmedi. Benim hem zarar çok hem de bir umut bekliyorum...

4.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Seddülbahir hocam siz bu dönemde pek mesaj yazmaz oldunuz. Umudu tamamen yitirdiniz mı? Yazmaya değer bir gelişme yok diye mi yazmıyorsunuz?
    Artık şirketin birşeyler yazmasını bekliyorum Ümit hocam,biz fazla gevezelik ettik ;)

http://www.hisse.net/topluluk/showth...d=1#post617147

hissenet haftalık hisse yarışmamıza kurallar çerçevesinde tahminlerinizi alalım.
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Artık şirketin birşeyler yazmasını bekliyorum Ümit hocam,biz fazla gevezelik ettik ;)
    Eli kulağında usta zaman hiç bu kadar yakın olmamıştı. Artık hem kendileri hem şirket için icraat zamanı geldi. Bu kez aylarca beklemeye gerek yok inşallah...

7. 0,34 le haftaya başladık bakalım, günaydın iyi haftalar

8.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Eli kulağında usta zaman hiç bu kadar yakın olmamıştı. Artık hem kendileri hem şirket için icraat zamanı geldi. Bu kez aylarca beklemeye gerek yok inşallah...
    Ahh be hacettepe ortağım, iyi niyetlisin belli ki ama her seferinde aynı şeyleri yazıp duruyorsun maalesef. Bu söylemleri hep beraber kaç kere yazıp konuşup durduk. İçimizi yumuşatmaya dahi faydası olmuyor burada birbirimizi umutlu tutmaya çalışma konuşmaları. Zaten olacağı varsa olacak, ne kadar zamandır teknenin içinde sallanıyor duruyoruz dalgalı denizi seviyoruz belli ki.. Güzel günler de zorluklar ardından gelir. Diyeceğim o ki; boşveeerrrrr akşamları gir bak, kendini de üzüüp durma. Stres hastası yeterince olduk zaten. Hepimize iyi şanslar, ihtiyacımız olacak..

Yatırım Tavsiyesi Değildir!
    Borsada ara vermek için en iyi zaman, kazandığın zamandır.

Sayfa 459/639 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •