Sayfa 459/1001 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559959 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,665 - 3,672 arası.

Konu: Viop XLIV

1. Google'da arama yaparken eski bir habere rastladım.

>>>>>>>>>>>

https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...misler-1080144
    07.04.2009

...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin adreslerde ele geçirdiği bilgisayarlar ve belgelerin incelemesi sürüyor. Ekipler, belgeler üzerinde yaptıkları incelemede ilginç bir belgeye ulaştı.

Belgede, elebaşı Bekir Sani Karayal ve spekülatörler Kenan Ak, Murat Aksoy, Mehmet Akdere'nin imzası bulunuyor. Yazılı protokole göre, bir spekületörün manipüle ettiği hisseye başka bir spekülatör müdahale etmeyecek. Ortak hedef seçilen bir hisse için birlikte hareket edilecek. Belge, polisin 9 aylık sürede yaptığı takibin önemli delilleri arasına girdi.

...
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Abi sağ sol mu kadı artık. Benim açımdan sağa oy vermem diyenle, sola oy vermem diyen aynı kafa, ikisine de uzağım. Mevzu sermaye yandaşlığı, cumhuriyet-demokrasi yandaşlığı, hak-hukuk yandaşlığı ile alakalı. Yoksa ona buna küserek yol katedilnez.
    Neyse işte ak boy lafını iade ederim.

Eğer anadolu çomarı vs anlamında söyledi isen, ben kendim söylüyorum zaten. Ama ak boy dedin mi duracaksın ben hayatımda reise oy vermedim, hayatımda da partici olmadım.

Geçenlerde en büyük uyuşturucu baronları serbest bırakıldı..
    Uyuşturucu önlemi olarak üç beş torbacıya operasyon yapıyorlar...
    Her yerde aynı..
    Örgütlü suçlara kimse bir şey yapmıyor..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Doğru konuşmuş,5 okka taşlı kadın.
    Bu gece yarısından sonra zaferini ilan eder.
    resmiyi sabırsızlıkla bekliyorum..

Memento mori

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Google'da arama yaparken eski bir habere rastladım.

>>>>>>>>>>>

https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...misler-1080144
    07.04.2009

...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin adreslerde ele geçirdiği bilgisayarlar ve belgelerin incelemesi sürüyor. Ekipler, belgeler üzerinde yaptıkları incelemede ilginç bir belgeye ulaştı.

Belgede, elebaşı Bekir Sani Karayal ve spekülatörler Kenan Ak, Murat Aksoy, Mehmet Akdere'nin imzası bulunuyor. Yazılı protokole göre, bir spekületörün manipüle ettiği hisseye başka bir spekülatör müdahale etmeyecek. Ortak hedef seçilen bir hisse için birlikte hareket edilecek. Belge, polisin 9 aylık sürede yaptığı takibin önemli delilleri arasına girdi.

...
    aradan 15 sene geçmiş aynı isimler piyasada, aynı şekilde tahta yapıyolar, memetle bekir kaldırıyo- ali karakaya bi noktada vuruyo, yıkmaya oynuyo bunları.. falan.. eskiden manuel oynanırdı şimdi işin içine yazılımlar girdi ama sekans değişmiyo

tabii bu işte zarar eden aracı kurumların zararları asla kamulaştırılmamalı, aldıkları riskin bedelini ödesinler, en kötü lisanslarını bıraksınlar, tabela değerleri zararlarını kompanse eder

Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Ne oldu idam getirecektiler.

Uyuşturucunun geldiği son nokta.Bağcılar.
    İnsanlığımdan utandım. Bi anne neler çekmiştir. Twitırda sansürsüz paylaşan herkes bu suçun ortağıdır
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Neyse işte ak boy lafını iade ederim.

Eğer anadolu çomarı vs anlamında söyledi isen, ben kendim söylüyorum zaten. Ama ak boy dedin mi duracaksın ben hayatımda reise oy vermedim, hayatımda da partici olmadım.
    Çomar filan demem, ama kastettiğim partizanlık, oy verme babında değil ak boy derken. Ben işin biraz genetik-toplumsal kodlamasından bahsediyorum. Zaten sen de bu durumu zaman zaman itiraf ediyorsun.

Mesela bir örnek vereyim. Adam diyor ki, lider güçlü olacak, kodumu oturtacak, sert, dediğim dedikçi olacak. İşte bu genetik, ya da toplumsal kodlama. Adam kibar, nazik biri görünce zayıf zannediyor, höt zöt değilse karşıdaki hemen üste çıkmaya çalışıyor.

Ya da adam diyor ki, reis ya da akp yi sevmem, çok da eleştiririm, ama kk ile reis yarışsa kk ya oy vermem, oy vermeye gitmem..bu bence ak boyluk, illa partizan olmana gerek yok, zihniyet meselesi.

Geçen bir yerde okudum hoşuma gitti. Adam diyor ki, rakibin insan olmasına, hatta canlı olmasına bile gerek yok. Odun olsa, oduna oy veririm�� Ben de benzer düşüncelere sahibim az çok.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8. Şark kurnazlığı…dış görünüşe, fiziksel güç kuvvete aşırı değer atfetme. Güçlüden yana olma, zayıf ile güçlünün mücadelesinde güçlünün yanında saf tutma…bunlar toplumsal kodlar, akp nin beslendiği ana damar da bu.

Nedense ben de hep zayıftan yana olmayı tercih ettim. Yezid le Hz Hüseyin mücadelesinde Hüseyin’den yana oldum. Despot, dediğim dedikçi liderler yanında demokrat, özgürlükçü parti liderlerini tercih ediyorum.

Sırf yapı itibariyle benzettiğini için, küçük Tayyip dedim Ekrem’e. Belediyede oy verdim ve önceleri destekledim. Ama sonra, aman dedim. Tayyipdeki güç bunda olsa, ondan beter olur. Zaten bir Rizeli olarak Doğu Karadenizli lider istemem. Beni bile o konuma getirseler, despotlaşırım, bir nevi genetik defect. Adam bizim orda babasını tanımaz, kardeş kardeşe ateş eder. Al komutan yap, ekip lideri yap, ülkeyi teslim etme ama
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 459/1001 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •