Artan

14,30 10 12:11
80,90 9.99 12:10
210,90 9.96 12:11
90,10 9.95 09:55
9,76 9.91 12:09
Artan Hisseler

Azalan

95,60 -9.98 12:11
236,30 -8.32 12:11
13,45 -7.88 12:11
55,50 -7.65 09:55
33,12 -6.97 12:11
Azalan Hisseler

İşlem

5.416.556.389,50 12:11
3.796.799.197,80 12:11
2.802.484.373,70 12:11
2.797.046.964,10 12:11
2.450.754.793,68 12:11
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8006 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XLIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ak boy dediğin, 2011 de de 2013 de de 2017 de 2020 de destekleyendir.

Ben 2007'de Cumhuriyet yürüyüşüne katıldım.

dingilin birisi çıktı ordu göreve filan dedi. Ana avrat küfür ettim bıraktım geldim bi daha da o işlere girmedim.

2014'te Mansur CHP'den adayken, CHP içinde en üst düzeyde en yakın arkadaşlarım vardı.

Biz sağcı için çalışmayız dediler. Onlara da ana avrat sövdüm çıktım.

Ben ak boy değilim. Ben körü körüne chp li de değilim.

Ben bu ülkenin gerçek sahibi olması gereken, aslan gibi subayların mühendislerin doktorların arkadaşıyım. Beni temsil eden herhangi bir siyasetçi yok, olmadığı için kendimi ifade edemedim çıktım gittim ülkeden.

Benim yaptığımı yapacak yüreği olan yazsın, olmayan reisle efendi gibi otursun aşağı ak boyların ağzının içine baksın.

Reisten erken emeklilik dilensin de diyeceğim de ağır olacak neyse işte bu ülkeye bu zihniyete OLMASI GEREKTİĞİNDEN İYİ YÖNETİLDİĞİNİ düşünüyorum, açıkçası, böyle başa böyle tarak oyna devam.
    Abi sağ sol mu kadı artık. Benim açımdan sağa oy vermem diyenle, sola oy vermem diyen aynı kafa, ikisine de uzağım. Mevzu sermaye yandaşlığı, cumhuriyet-demokrasi yandaşlığı, hak-hukuk yandaşlığı ile alakalı. Yoksa ona buna küserek yol katedilnez.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Abi sağ sol mu kadı artık. Benim açımdan sağa oy vermem diyenle, sola oy vermem diyen aynı kafa, ikisine de uzağım. Mevzu sermaye yandaşlığı, cumhuriyet-demokrasi yandaşlığı, hak-hukuk yandaşlığı ile alakalı. Yoksa ona buna küserek yol katedilnez.
    Neyse işte ak boy lafını iade ederim.

Eğer anadolu çomarı vs anlamında söyledi isen, ben kendim söylüyorum zaten. Ama ak boy dedin mi duracaksın ben hayatımda reise oy vermedim, hayatımda da partici olmadım.

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Neyse işte ak boy lafını iade ederim.

Eğer anadolu çomarı vs anlamında söyledi isen, ben kendim söylüyorum zaten. Ama ak boy dedin mi duracaksın ben hayatımda reise oy vermedim, hayatımda da partici olmadım.
    Çomar filan demem, ama kastettiğim partizanlık, oy verme babında değil ak boy derken. Ben işin biraz genetik-toplumsal kodlamasından bahsediyorum. Zaten sen de bu durumu zaman zaman itiraf ediyorsun.

Mesela bir örnek vereyim. Adam diyor ki, lider güçlü olacak, kodumu oturtacak, sert, dediğim dedikçi olacak. İşte bu genetik, ya da toplumsal kodlama. Adam kibar, nazik biri görünce zayıf zannediyor, höt zöt değilse karşıdaki hemen üste çıkmaya çalışıyor.

Ya da adam diyor ki, reis ya da akp yi sevmem, çok da eleştiririm, ama kk ile reis yarışsa kk ya oy vermem, oy vermeye gitmem..bu bence ak boyluk, illa partizan olmana gerek yok, zihniyet meselesi.

Geçen bir yerde okudum hoşuma gitti. Adam diyor ki, rakibin insan olmasına, hatta canlı olmasına bile gerek yok. Odun olsa, oduna oy veririm�� Ben de benzer düşüncelere sahibim az çok.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •