Sayfa 453/1001 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,617 - 3,624 arası.

Konu: Viop XLIV

1. Bu banka VIOP olayını da ne köpürttüler ya. Açın serbest marjı batan batsın çıkan çıksın bir günde. İllaki müşterisi olur TSKB'nin 1,5 tlden falan.

2. Viop XLIV

Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Bu kadının seçimleri kazanacağı mutlak.
    3 cü dünya savaşı yakındır.

https://twitter.com/aybers/status/1573995698038751232

“İtalya’nın dış politikasını Eni yönetiyor diyemem ama Eni’nin İtalya’nın dış politikasında çok büyük rolü var. Etkisi o kadar büyük ki hükümetlerin bazı beklentilerini yumuşatabiliyor da.”

https://www.bbc.com/turkce/articles/c84yknkjd2ko.amp

Fransa nüfuzunu kaybetmekten endişeli
    Fransız politikacılar ise Cezayir'in dil açısından kaybını Fransa için nüfuz kaybıyla eş değer görerek endişe taşıyor.

Cezayir temmuz ayında İtalya ile milyarlarca euro değerinde doğal gaz anlaşması imzalamış, Rusya ile de kasım ayında orta bir askeri tatbikat yapma kararı almıştı.

https://tr.euronews.com/2022/09/03/c...yi-tercih-etti

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Vay faşist vay...kudur..Bu ülkede vatandaş olan ve MARDIN,ISKENDERUN da yaşayan 3 milyon arap var.Bu ülkeni vatandaşı.

Binlerce tecavüz,katliam yapan...HAYMANAYA kadar gelen Yunan,ingiliz,fransaya karşı bu husumeti göstermedin.

Mesele Arap değil..mesele başka

4.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    orta anadolulu olma, yerme sebebi olmuş..
    harbiden eğitimli muhalif bir başka oluyor..
    Coğrafya kaderdir kardeş!!!
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Coğrafya kaderdir kardeş!!!
    harbiden öyle.
    dilerim seçimden önce ailecek avrupaya taşınma imkanı elde edersiniz.
    Memento mori

6. Len abka niye coştun la öyle?! O bahsettiklerin arap değil ki! Bedevi hiç değil. Çok feci karıştırıyorsun sen bazı şeyleri. Aklını saflastır biraz..

7.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Bu kadının seçimleri kazanacağı mutlak.
    3 cü dünya savaşı yakındır.

https://twitter.com/aybers/status/1573995698038751232
    Yalan mı konuşmuş ?
    Kadındaki omurga iyi.
    Memento mori

8.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Çağrı seni severim biliyorsun. KK yı da piyasa bilgisi, deneyimi nedeniyle takdir ederim.

Ama doğruyu doğru. KK sonradan olma ak boylardan, bir nevi çıkar ilişkisi, yiğit bulut tarzı diyelim. Ama sen de özünde ak boysun, tersini desen de ruhuna işlemiş. Orta Anadolu çocuğu kimliği tüm benliğine işlemiş, belki farkında değilsin, dilin başka bir şey söylese de, özün değişmiyor.
    Ak boy dediğin, 2011 de de 2013 de de 2017 de 2020 de destekleyendir.

Ben 2007'de Cumhuriyet yürüyüşüne katıldım.

dingilin birisi çıktı ordu göreve filan dedi. Ana avrat küfür ettim bıraktım geldim bi daha da o işlere girmedim.

2014'te Mansur CHP'den adayken, CHP içinde en üst düzeyde en yakın arkadaşlarım vardı.

Biz sağcı için çalışmayız dediler. Onlara da ana avrat sövdüm çıktım.

Ben ak boy değilim. Ben körü körüne chp li de değilim.

Ben bu ülkenin gerçek sahibi olması gereken, aslan gibi subayların mühendislerin doktorların arkadaşıyım. Beni temsil eden herhangi bir siyasetçi yok, olmadığı için kendimi ifade edemedim çıktım gittim ülkeden.

Benim yaptığımı yapacak yüreği olan yazsın, olmayan reisle efendi gibi otursun aşağı ak boyların ağzının içine baksın.

Reisten erken emeklilik dilensin de diyeceğim de ağır olacak neyse işte bu ülkeye bu zihniyete OLMASI GEREKTİĞİNDEN İYİ YÖNETİLDİĞİNİ düşünüyorum, açıkçası, böyle başa böyle tarak oyna devam.

Sayfa 453/1001 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •