Sayfa 459/682 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 3,665 - 3,672 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Teknik göstergeler al'a dönmüş bugün...
    Hangi teknik o dostum bizi aydınlat. Hâlâ teknik diyen var bu hissede ona bir yerimle gülmek istiyorum. Bunlar kesin galip in adamı 😂😂

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by cebi Yazıyı Oku
    Hangi teknik o dostum bizi aydınlat. Hâlâ teknik diyen var bu hissede ona bir yerimle gülmek istiyorum. Bunlar kesin galip in adamı ����

Tamam teknik işlemez ama her malın da bir ederi vardır. Üstelik sürekli düşen kağıda spk bedelli onayı vermez. Hisse performansı önemli bir kıstas. Ha ama burası Türkiye kim takar kıstası mıstası o da var tabii zalım dünyası :S

3.  Alıntı Originally Posted by semka_22 Yazıyı Oku
    Tamam teknik işlemez ama her malın da bir ederi vardır. Üstelik sürekli düşen kağıda spk bedelli onayı vermez. Hisse performansı önemli bir kıstas. Ha ama burası Türkiye kim takar kıstası mıstası o da var tabii zalım dünyası :S
    Bak kendin cevabı vermişsin. Bedelli olur olmaz onu dpk değil galip bilir. Bence galip spk dan daha sözü geçen biri borsada. O isterse olur istemez ise olmaz.

4. BUGUNKU tanımlama ; YUTAN BOĞA ..........( tüm şekerlemeleri yutan boğa)
    Son düzenleme : geos; 21-06-2017 saat: 10:10.

5. Ya da (U)YUTAN BOĞA

6. Ne oldu tavancılar 😂😂ulan siz rüyanızda görürsünüz tavanı ancak gelecek 6 ay. Millete buradan mal kitleyecekler akılları sıra. Gel sen 2 nin altına birader oradan düşünürüz almayı.

7.  Alıntı Originally Posted by cebi Yazıyı Oku
    Ne oldu tavancılar ����ulan siz rüyanızda görürsünüz tavanı ancak gelecek 6 ay. Millete buradan mal kitleyecekler akılları sıra. Gel sen 2 nin altına birader oradan düşünürüz almayı.

Valla benim tavan falan beklentim yok 10 kademelik bir hareket benim için yeterli Onu da elbet bugün yarın yapacaktır...İki dakika içinde gidiyor geliyor zira..

8.  Alıntı Originally Posted by semka_22 Yazıyı Oku
    Valla benim tavan falan beklentim yok 10 kademelik bir hareket benim için yeterli Onu da elbet bugün yarın yapacaktır...İki dakika içinde gidiyor geliyor zira..
    10 kademe beklerken dikkat et derim. Çok adam var onu bekleyen 😉

Sayfa 459/682 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •