Gelen ekip politikacı değil..
Can yakacaklar.. Vatandaşın .. bankada dövizi olanın.. Araba,ev almak isteyenin..
İthal ürün kullanmak isteyenin..
Gelen ekip politikacı değil..
Can yakacaklar.. Vatandaşın .. bankada dövizi olanın.. Araba,ev almak isteyenin..
İthal ürün kullanmak isteyenin..
İreis dayanabildiği sürece. İşsizlik, iflas, resesyon. Reisin şekerini çıkaran kelimeler. E bu politikanın sonu da el mecbur bu. Önce bir karar almaya başlasınlar bakalım ne kadar bağımsızlar. Piyasa ne tepki verecek, iş insanları, esnaflar, ihracatçı vs. Önce yerel seçime kadar koltukla kalıp kalamayacaklarına bakmak lazım. Hele bir icraata geçsinler, etki ve tepkileri görelim.
Sabit gelirliden bahsetmiyorum zira artık onların bir hükmü yok. Memur, emekli, asgari ücretli vs. 5 yılda uğradıkları tecavüze rağmen yine bildiklerini okudular. Kendilerini yaksalar gram değeri yok bu vakitten sonra İresin nazarında da. Çantada keklik onlar.
Ekotürkde PPK toplantı tarihi 15 hazirana alınabilir diyor, haftaya çok hareketli olacak hem kur hem borsa.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neyse biz esnaf erbabıyız.
Gelişini aldığımız gibi
Gidişini de satarız.
Nasıl olsa açık sözlü bir reis var.
Konuşunca orda burda dayanamaz açık verir.
Şimdilik ayı dayı ilişkisi
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
günaydın .. bugün ekran izleyemeyeceğim tradelik pozisyon yok zaten .. yatırımlık portfoy full dolu ... üstteki eski grafiklere göre endeks artık alçalan bir trendde değil ... xbank grafiği bence potansiyel taşıyan bir grafik .. dalgasal olarak olarak "epik wave 3" başladı bence ... tadını çıkarmalı ... birde kur yükselişleri çıktı .. traderın işi zor .. kolay gelsin herkese ...
sp500 bullish - gold bearish ... bist epik wave 3 .. tahminm kısmet ..
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Günaydın, bu sabah haber bombardımanı çok fazla, yeni mb hayırlı olsun, yaşı da çok gençmiş üstelik bayan oluşu da oldukça ilginç
Bugünü bi kutlama bi konfeti ile karşılarlar muhtemelen
Hamdım Piştim Yandım
İçeride bir süredir beklenen TCMB Başkanı ataması gerçekleşirken, görevini Gaye Erkan’a bırakan eski başkan Şahap Kavcıoğlu’nun BDDK’nın başına atanması gelecek dönemde uygulanacak politikalar konusunda ne kadar değişikliğe gidilebileceği noktasında soru işaretleri yaratabilir.
Piyasa bu şekilde.....
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri