Sayfa 46/169 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 1347 madde; 361 - 368 arası.

Konu: Altın vurus v

Altın vurus v

Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    17 yıldır sanal alemde verdiğim grafiklerimi saklarım.
    Bu amaçla kullandığım Web sitesine $$ ödüyorum.
    Bu web sitesi bana mesaj atmış;
    Diyorki, sen bu resimleri (grafikleri) 3.cü partiler ile paylaşmaktasın "sana ZAM yaptım" ... )))
    Şimdi tatildeyim, bilgisayarım yanımda değil, sadece cepten yazabiliyorum, dönünce ödeyeceğim o $$ ları.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Arkadaslar merhaba

Sanal alemde grafik vermeye basladigimdan beri (yaklasik 15-16 YIL) bu hisse netde yayinladigim grafiklerimi www.photobucket.com web sitesinde arsivlemekteydim.
    En son bu hafta o web sitesinden 3.cu partilerin de linkler vasitasi ile) bu grafikleri izlediginin farkina varmislar. (Biraz gec oldu ama farketmisler) Ve benden bunun icin FARK $$ istediler.
    (Normalde kucuk bir uyelik ucreti oduyorum)

Bu web sitesinde yillik plani alayim dedim.
    Simdi baktim, ve bu ilave yillik planin 399.99 $ oldugunu gordum.

Forumlarda grafiklerim cikacak diye yillik ilave olarak 400$ lik ilave bir yuk altina girmeyi dusunmuyorum.

Bu nedenle, "bundan sonra" grafiklerimi yukleyebilecegim bir web sitesi (mumkunse ucretsiz, ya da cok az bir ucretli) web sitesi tavsiyesi bekliyorum.

Yardimci olabilecek arkadasim varsa sevinirim.

Tesekkurler.

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : bikmisbroker; 05-07-2017 saat: 19:46.
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,170
    Mustafa abi merhaba,
    https://cpanel.hostinger.web.tr/auth kullanıyorum, gerçi bu adresi yeni kullanmaya başladım
    önceki kullandığım site form değiştirdi tekrar kayıt olmayı beceremedim.

not: bu sitedede trafik sorunu var yüklediğin grafik belli bir sayıda görüntülendikten sonra görünmez oluyor kota gibi bir şey var
    sonra tekrar görünüyor.

sayfaya gelip grafik bakmak isteyenler için grafiklerini [IMG] tag kullanmadan yüklersen sadece link olarak
    sayfaya okumaya gelen daha çok kişi bakabilir.

[IMG] tag kullanılırsa aynı kişi belli aralıklarlada forum sayfasına girse tekrar tekrar trafik kotasını eksiltiyor.

daha iyi bir FTP adresi tavsiye edebilecek arkadaş varsa KOTA sorunsuz, bende teşekkür eder o siteyi kullanırım.

Arkadaslar merhaba

Sanal alemde grafik vermeye basladigimdan beri (yaklasik 15-16 YIL) bu hisse netde yayinladigim grafiklerimi www.photobucket.com web sitesinde arsivlemekteydim.
    En son bu hafta o web sitesinden 3.cu partilerin de 9linkler vasitasi ile) bu grafikleri izlediginin farkina varmislar. (Biraz gec oldu ama farketmisler) Ve benden bunun icin FARK $$ istediler.
    (Normalde bir uyelik ucreti oduyorum)

Forumlarda grafiklerim cikacak diye yillik ilave olarak 400$ lik bir yuk altina girmeyi dusunmuyorum.

Bu nedenle, "bundan sonra" grafiklerimi yukleyebeilecegim bir web sitesi (mumkunse ucretsiz, ya da cok az bir ucretli) web sitesi tavsiyesi bekliyorum.

Tesekkurler.

Bear_Bull
    @BearBull26

En iyi yol kendi adınıza bir alan adı ve hosting paketi almak.. Hem işim hem gereği hemde güvenlik icin en garantili yol.. Tüm özel bilgileri dilediğim tüm dokümanları özel bir yerde saklıyorum.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sn Babo,
    Sn. Bear_ Bull,

https://hizliresim.com/

Sitesini kullanıyorum. Site , kotasız ve ücretsiz.
    Ben cok uzun süredir kullanmıyorum ama sitenin depolama alanı ile ilgili ifadesi '' Resimleri istediğiniz sürece depolayın.'' şeklindedir.

Denemenizi tavsiye ederim.

Saygılarımla,

Arkadaslar merhaba

En son bu hafta o web sitesinden 3.cu partilerin de linkler vasitasi ile) bu grafikleri izlediginin farkina varmislar. (Biraz gec oldu ama farketmisler) Ve benden bunun icin FARK $$ istediler.
    (Normalde kucuk bir uyelik ucreti oduyorum)

Forumlarda grafiklerim cikacak diye yillik ilave olarak 400$ lik ilave bir yuk altina girmeyi dusunmuyorum.

Bu nedenle, "bundan sonra" grafiklerimi yukleyebilecegim bir web sitesi (mumkunse ucretsiz, ya da cok az bir ucretli) web sitesi tavsiyesi bekliyorum.

Tesekkurler.

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Mustafa abi merhaba,
    https://cpanel.hostinger.web.tr/auth kullanıyorum, gerçi bu adresi yeni kullanmaya başladım
    önceki kullandığım site form değiştirdi tekrar kayıt olmayı beceremedim.

not: bu sitedede trafik sorunu var yüklediğin grafik belli bir sayıda görüntülendikten sonra görünmez oluyor kota gibi bir şey var
    sonra tekrar görünüyor.

sayfaya gelip grafik bakmak isteyenler için grafiklerini [IMG] tag kullanmadan yüklersen sadece link olarak
    sayfaya okumaya gelen daha çok kişi bakabilir.

[IMG] tag kullanılırsa aynı kişi belli aralıklarlada forum sayfasına girse tekrar tekrar trafik kotasını eksiltiyor.

daha iyi bir FTP adresi tavsiye edebilecek arkadaş varsa KOTA sorunsuz, bende teşekkür eder o siteyi kullanırım.
    Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK

Alıntı Originally Posted by KIRIMLI Yazıyı Oku
    Sn Babo,
    Sn. Bear_ Bull,

https://hizliresim.com/

Sitesini kullanıyorum. Site , kotasız ve ücretsiz.
    Ben cok uzun süredir kullanmıyorum ama sitenin depolama alanı ile ilgili ifadesi '' Resimleri istediğiniz sürece depolayın.'' şeklindedir.

Denemenizi tavsiye ederim.

Saygılarımla,
    Bende buradaki resim paylaşımı için bu adresi kullanıyorum ama bu adres belirli bir süre sonrası paylaşım adreslerini siliyor.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Sayın babo,
    Google Drive tavsiye edebilirim.
    15 GB ücretsiz alan... Silinme yok... Her grafik 5 MB bile olsa 3072 adet grafik yüklenebilir ki grafiklerin 5 MB'tan az yer kaplayacağını düşünüyorum.
    100 GB istenirse 5,80 TL aylık.
    https://www.google.com/intl/tr_ALL/drive/pricing/
    https://drive.google.com/drive/my-drive

Yandex'in de benzer sistemi var ama onda 10 GB ücretsiz...
    işte yüzyılın teknik yorumu bu: "cuma günü papazı salarlarsa endeks 105-107 bine garan ve halk 9-10 aralığına gider."

7. Google fotoğraflar uygulaması var 15 GB hayatınız boyunca dolduramzsiniz oraya borsa adlı bir dosya açıp paylaşımını açarsanız daima da saklı olrlarak kalır diğer fotoğraflar in paylaşımını da kapalı tutarsiniz.yada sadece borsa için bir hesap açın ve tüm resimleri paylaşıma açın.

düşüncelere kurşun işlemez.

8. Yahoo'nun fotoğraf paylaşma ve saklama sitesi flickr.com. Yahoo mail adresi bulunan kullanıcılara 1 TB kullanım alanı vermektedir. flickr com üyesiyim ancak aktif bir kullanıcı değilim. Tam olarak nasıl kullanıldığını bilmiyorum, ücretsiz olduğu için değerlendirilebilir.

Sayfa 46/169 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •