Sn Babo,
Sn. Bear_ Bull,
https://hizliresim.com/
Sitesini kullanıyorum. Site , kotasız ve ücretsiz.
Ben cok uzun süredir kullanmıyorum ama sitenin depolama alanı ile ilgili ifadesi '' Resimleri istediğiniz sürece depolayın.'' şeklindedir.
Denemenizi tavsiye ederim.
Saygılarımla,

Originally Posted by
bikmisbroker
Arkadaslar merhaba
Sanal alemde grafik vermeye basladigimdan beri (yaklasik 15-16 YIL) bu hisse netde yayinladigim grafiklerimi
www.photobucket.com web sitesinde arsivlemekteydim.
En son bu hafta o web sitesinden 3.cu partilerin de linkler vasitasi ile) bu grafikleri izlediginin farkina varmislar. (Biraz gec oldu ama farketmisler) Ve benden bunun icin FARK $$ istediler.
(Normalde kucuk bir uyelik ucreti oduyorum)
Bu web sitesinde yillik plani alayim dedim.
Simdi baktim, ve bu ilave yillik planin 399.99 $ oldugunu gordum.
Forumlarda grafiklerim cikacak diye yillik ilave olarak 400$ lik ilave bir yuk altina girmeyi dusunmuyorum.
Bu nedenle, "bundan sonra" grafiklerimi yukleyebilecegim bir web sitesi (mumkunse ucretsiz, ya da cok az bir ucretli) web sitesi tavsiyesi bekliyorum.
Yardimci olabilecek arkadasim varsa sevinirim.
Tesekkurler.
iPad cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Originally Posted by
Bear_Bull
Mustafa abi merhaba,
https://cpanel.hostinger.web.tr/auth kullanıyorum, gerçi bu adresi yeni kullanmaya başladım
önceki kullandığım site form değiştirdi tekrar kayıt olmayı beceremedim.
not: bu sitedede trafik sorunu var yüklediğin grafik belli bir sayıda görüntülendikten sonra görünmez oluyor kota gibi bir şey var
sonra tekrar görünüyor.
sayfaya gelip grafik bakmak isteyenler için grafiklerini [IMG] tag kullanmadan yüklersen sadece link olarak
sayfaya okumaya gelen daha çok kişi bakabilir.
[IMG] tag kullanılırsa aynı kişi belli aralıklarlada forum sayfasına girse tekrar tekrar trafik kotasını eksiltiyor.
daha iyi bir FTP adresi tavsiye edebilecek arkadaş varsa KOTA sorunsuz, bende teşekkür eder o siteyi kullanırım.
Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK
Yer İmleri