Turizm sektörü hakkında güzel şeyler konuşuldu hafta sonu,umarım yarın hisseye de güzel yansımaları olacaktır...
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Turizm sektörü hakkında güzel şeyler konuşuldu hafta sonu,umarım yarın hisseye de güzel yansımaları olacaktır...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Olur olur
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni baktim hissemize kimsecikler yazmamiz. hacim fena değil lakin hava şartları. Bekleyelim bakalim azicik daha
Garanti toplamaya başlamış. Hadi bakam
Bu haftayi gerçekten merak ettim.
#martı simit yedirelim biraz. Gökyüzünde bizim için gösteriler yapsın.
Yatırım tavsiyesi değildir
Artık 0,59-0,60 kısa vade dip tamamlandı diyebilir miyiz hocam?bir yeşil çubuk yakışacak gibi...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Bu hafta 70 üstü atmadığı sürece 60 dip görmem. Bunun gibi hisselerde grafik pek sökmez. Ama benim umudum var özellikle ay sonu hedefimi görürse daha cok buralarda olurum...
Her zaman dediğim gibi bu yıl yatay takilirsa kendi çalar kendi oynar kimse uğramaz. Bu ay da aşağı ralli yukarı ralli yaparsa daha da uğramam.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri