Originally Posted by
guddupayyusu
abd nin tüm dünya ile ticaret savaşlarına girmesi vede ülkemizde yaşanan develüasyon neticesinde dolarla gaz alarak tl ile elektrik satan tüm enerji şirketleri elektriğe yeteri kadar zam yapılamaması hasebi ile maalesef rekor zararlar yazacaklar diye düşünürüm ..bu bağlamda enerji şirketlerinin çoğu iflas edip kapıya kilitte vurabilir diyede düşünürüm şahsım adına zoren 2.2 den aşağı gelirken 2.06 yı aşağı kırınca teknik olarak sat verdiğini paylaşmıştım.gönül isterdiki develüasyon ve borsada genel bir çöküş olmasaydı.buradan hakkımda atıp tutan ilgili şahsiyetlere duyrulur.onaylı kabzımal büyük işkembeci büyük borsa gurusu bir mübarek zaat da alçalan üçgen ve 1.91 hedef vermişti . sonuç olarak hepsi yalan oldu..artık haber odaklı bir borsa söz konusu diye düşünürüm naçizane..maalesef enerji şirketleri hisseleri şu döviz kurunda en son alınacak vede en son yükselecek hisseler dir diye de düşünürüm.brent petrolün 150 dolarlardan 40 dolara düşmesinden sonra teknik olarak 60 doları yukarı kırması ile benim gördüğüm hedef uv.de görünen değer maaleef 200-250 dolar varili.bu tüm gelişmekte olan ekonomileri ve tüm enerji firmalarını batırır.bu bağlamda bende artık çok karamsarım maalesef ...tekniğe gerek yoktemel analiz olarak maalesef zorende u.v. görünen hedef artık 1 in altı çöp hisse ..
Isterse petrol 500 dolar olsun da bu şirketle ne alakasi var anlayamadim ve bu yüzden kaale alamadim 
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"
Yer İmleri