Belki borsamızın tamamı için tehlike çanları çalmaktadır ama eğer böyle bir şey varsa en çok da ve en başta zoren için çalar zaten.
ALBAYRAK: SON DALGALANMALAR BİLANÇOLARA CİDDİ TAHRİBAT YAPTI
Zoren kurdan etkilendi, etkileniyor, etkilenmeye devam edecek.
Burada mesele ne kur ne borsa. Burada mesele peruklunun borsadaki şirketlerine ve yatırımcısına bakışı. Bunu ne teknikle ne de temelle izah etmek mümkün değil. İşte bunu hala anlamayıp yok petrol, yok enerji fiyatları diye geveleyenler var.
Ha bu arada yine gelmiş tipini sevdiğim.
Dolar bazında uçuk kaçık hedef veren (5-6 TL civarı), insanları bizzat umutlandıran, sonra hisse daha 2 iken sat verdi diye mızıklamaya başlayan, ondan sonra söylediklerinin hepsini bir paragrafla unutturmaya çalışan teknik bilmeyen teknik satıcısı kişi. Perukluya peruklu dememize bile bozulan ve onu öven sen değil miydin?
Unutmayız, sen merak etme.
Bu hisseye bu şekilde AL verdi diye paldır küldür giren çok oldu. Senin haricinde herkes "evet burada yazılanlar doğruymuş arkadaş, zoren berbat bir hisseymiş" dedi, kabullendi. Bu neyin kibridir? Anlaşılması güç.
Bildiğini zannedenlerin hazin sonu budur.
Son düzenleme : val; 21-09-2018 saat: 09:09.
işte yüzyılın teknik yorumu bu: "cuma günü papazı salarlarsa endeks 105-107 bine garan ve halk 9-10 aralığına gider."
Yer İmleri