Originally Posted by
guddupayyusu
abd nin tüm dünya ile ticaret savaþlarýna girmesi vede ülkemizde yaþanan develüasyon neticesinde dolarla gaz alarak tl ile elektrik satan tüm enerji þirketleri elektriðe yeteri kadar zam yapýlamamasý hasebi ile maalesef rekor zararlar yazacaklar diye düþünürüm ..bu baðlamda enerji þirketlerinin çoðu iflas edip kapýya kilitte vurabilir diyede düþünürüm þahsým adýna zoren 2.2 den aþaðý gelirken 2.06 yý aþaðý kýrýnca teknik olarak sat verdiðini paylaþmýþtým.gönül isterdiki develüasyon ve borsada genel bir çöküþ olmasaydý.buradan hakkýmda atýp tutan ilgili þahsiyetlere duyrulur.onaylý kabzýmal büyük iþkembeci büyük borsa gurusu bir mübarek zaat da alçalan üçgen ve 1.91 hedef vermiþti . sonuç olarak hepsi yalan oldu..artýk haber odaklý bir borsa söz konusu diye düþünürüm naçizane..maalesef enerji þirketleri hisseleri þu döviz kurunda en son alýnacak vede en son yükselecek hisseler dir diye de düþünürüm.brent petrolün 150 dolarlardan 40 dolara düþmesinden sonra teknik olarak 60 dolarý yukarý kýrmasý ile benim gördüðüm hedef uv.de görünen deðer maaleef 200-250 dolar varili.bu tüm geliþmekte olan ekonomileri ve tüm enerji firmalarýný batýrýr.bu baðlamda bende artýk çok karamsarým maalesef ...tekniðe gerek yoktemel analiz olarak maalesef zorende u.v. görünen hedef artýk 1 in altý çöp hisse ..
Isterse petrol 500 dolar olsun da bu þirketle ne alakasi var anlayamadim ve bu yüzden kaale alamadim 
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Yer Ýmleri