***ZOREN*** ZORLU ENERJÝ ELEKTRÝK ÜRETÝM A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
***ZOREN*** ZORLU ENERJÝ ELEKTRÝK ÜRETÝM A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 Olaðan Genel Kurul Toplantýsýnýn Tescili Hakkýnda
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Evet
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi 01.01.2018
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi 31.12.2018
Karar Tarihi 22.03.2019
Genel Kurul Tarihi 18.04.2019
Genel Kurul Saati 14:00
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih 17.04.2019
Ülke Türkiye
Þehir ÝSTANBUL
Ýlçe BEÞÝKTAÞ
Adres Raffles Ýstanbul Zorlu Center, Levazým Mahallesi Koru Sokak No: 2, Zorlu Center 34340 Beþiktaþ/Ýstanbul
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ, saygý duruþu ve Toplantý Baþkanlýðý'nýn seçilmesi,
2 - Genel Kurul toplantý tutanaðýnýn imzalanmasý hususunda Toplantý Baþkanlýðý'na yetki verilmesi,
3 - 2018 yýlý hesap dönemine iliþkin Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunmasý ve görüþülmesi,
4 - 2018 yýlý hesap dönemine iliþkin Baðýmsýz Denetçi Rapor Özeti'nin okunmasý,
5 - 2018 yýlý hesap dönemine iliþkin konsolide finansal tablolarýn okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý,
6 - 2018 yýlý hesap dönemine ait kârýn, geçmiþ yýl zararlarýndan dolayý daðýtýlamamasýna iliþkin Yönetim Kurulu kararý hakkýnda pay sahiplerinin bilgilendirilmesi,
7 - Yönetim Kurulu üyelerinin 2018 yýlý faaliyet ve iþlemlerinden dolayý ayrý ayrý ibra edilmeleri,
8 - Yönetim Kurulu üye sayýsýnýn ve görev sürelerinin belirlenmesi ve Baðýmsýz Üyeler dahil Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi,
9 - Yönetim Kurulu üyelerine 2019 faaliyet yýlý için ödenecek ücretin tespiti,
10 - Yönetim Kurulu üyelerine Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddelerinde yazýlý iþ ve iþlemleri yapabilmeleri için izin verilmesinin pay sahiplerinin onayýna sunulmasý,
11 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kanunu gereði 2019 yýlý hesap ve iþlemlerinin denetimi için Yönetim Kurulu'nun baðýmsýz denetim þirketi ile ilgili önerisinin görüþülerek karara baðlanmasý,
12 - Sermaye Piyasasý Kurulu'nun düzenlemeleri çerçevesinde, Þirketin ve baðlý ortaklýklarýnýn 2018 yýlýnda üçüncü kiþiler lehine verdiði teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile bunlardan elde edilen gelir veya menfaatler hakkýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi,
13 - 2018 yýlýnda yapýlan baðýþ ve yardýmlar hakkýnda Genel Kurul'a bilgi verilmesi 2019 faaliyet yýlýnda yapýlacak baðýþlarýn üst sýnýrýna iliþkin Yönetim Kurulu önerisinin görüþülerek karara baðlanmasý,
14 - Kapanýþ.
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
EK: 1 Zorlu Enerji - OGK 2018 Ýlan metni -2019 .pdf - Ýlan Metni
EK: 2 Zorlu Enerji 2018 OGK Bilgilendirme Dokümaný.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný
Genel Kurul Sonuçlarý
Genel Kurul Yapýldý mý? Evet
Genel Kurul Sonuçlarý Zorlu Enerji Elektrik Üretim AÞ'nin 18 Nisan 2019 Perþembe günü, saat 14:00'te, Raffles Ýstanbul Zorlu Center, Levazým Mahallesi, Koru Sokak, No: 2, Zorlu Center 34340 Beþiktaþ/Ýstanbul adresinde yapýlan 2018 yýlýna ait Olaðan Genel Kurul toplantýsýnda özet olarak,
• 2018 yýlý hesap dönemine iliþkin konsolide finansal tablolarýn onaylanmasýna,
• 2018 yýlý hesap dönemine ait kârýn, geçmiþ yýl zararlarýndan dolayý daðýtýlamamasýna iliþkin Yönetim Kurulu kararý hakkýnda pay sahiplerinin bilgilendirilmesine,
• Yönetim Kurulu üyelerinin 2018 yýlý faaliyet ve iþlemlerinden dolayý ayrý ayrý ibra edilmelerine,
• Yönetim Kurulu üye sayýsýnýn 9 kiþi olarak saptanmasýna ve 2019 yýlý Olaðan Genel Kurulu'na kadar görev yapmak üzere Sn. Zeki Zorlu, Sn. Ahmet Nazif Zorlu, Sn. Olgun Zorlu, Sn. Selen Zorlu Melik, Sn. Mehmet Emre Zorlu ve Sn. Bekir Cem Köksal'ýn Yönetim Kurulu üyesi olarak, Sn. Ayþegül Ýldeniz, Sn. Elmas Melih Araz ve Sn. Bekir Aðýrdýr'ýn ise Baðýmsýz Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilmelerine,
• 2019 faaliyet yýlý için baðýmsýz Yönetim Kurulu üyelerinin her birine yýllýk net 158.400,00 TL ücret ödenmesine, diðer Yönetim Kurulu üyelerine ücret ödenmemesine,
• Yönetim Kurulu üyelerine Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddelerinde yazýlý iþ ve iþlemleri yapabilmeleri için izin verilmesinin onaylanmasýna,
• Þirketin 2019 yýlý hesap ve iþlemlerinin denetimi için PwC Baðýmsýz Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müþavirlik AÞ'nin baðýmsýz denetçi olarak seçilmesine,
• 2019 faaliyet yýlýnda yapýlacak baðýþlarýn üst sýnýrýnýn, Þirketin bir önceki faaliyet yýlýna iliþkin Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri uyarýnca hazýrlanarak kamuya açýklanan yýllýk konsolide finansal tablolarýnda yer alan faiz, vergi ve amortisman öncesi kârýnýn (FAVÖK) %1,5'i olarak belirlenmesine karar verilmiþtir.
Olaðan Genel Kurul'a iliþkin toplantý tutanaðý ve hazýr bulunanlar listesi ekte sunulmaktadýr.
Hak Kullaným Süreçleri Ýle Ýlgili Alýnan Kararlar
Kar Payý Daðýtým Görüþüldü
Genel Kurul Kararlarý Tescili
Genel Kurul Kararlarý Tescil Edildi mi? Evet
Tescil Tarihi 26.04.2019
Genel Kurul Sonuç Dökümanlarý
EK: 1 Toplantý tutanaðý zoren ogk 2018.pdf - Tutanak
EK: 2 HAZÝRUN LÝSTESÝ ZOREN OGK 2018.pdf - Hazýr Bulunanlar Listesi
Ek Açýklamalar
Þirketimizin 18 Nisan 2019 tarihinde gerçekleþen 2018 Olaðan Genel Kurul Toplantýsý Bursa Ticaret Sicili Müdürlüðü tarafýndan 26 Nisan 2019 tarihinde (bugün) tescil edilmiþtir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/758332
BIST
(26/04/2019 - 16:50:00)

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri