Sayfa 46/242 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 1930 madde; 361 - 368 arası.

Konu: PINSU - Pınar Su VE İçecek San. ve Tic. A.Ş

1. Bu pisliklerin zarar ziyan gostermesi kendi haltlari da KY. yi bilanco oncesi yuksek hacimle 2.34 cikarip sonra 1.70 lere indirip neden dolandiriyorsunuz..
    Hadi Spk yi atlattiniz devletin vergisinden kurtardiniz..bizlerden ne istiyorsunuz a serefsizler..
    Kendi pislinizde bogulunda bu mavralarla halki da tamamen karsiniza aliyorsunuz ayip be..

Y.t.d

2. Arkadaşlar birlikte hareket edersek bunlar kesinlikle yanlıştan geri dönme mecburiyetinde kalacaklar.Şikayetler her üç kanaldan da yapılmalı(SPK,BİMER,CİMER).Yoksa yıllarca yaptıkları gibi bizi ip cambazı gibi oynatacaklar.Yakın da tekrar ciddi bir bedelli kazığı atabilirler.Şirketin elindeki YBP gibi bir şirketin hisselerini yok pahasına devrettiler.Bu görünür,görünmez ne paralar nerelere peşkeş çekiliyor bilmiyoruz.DYO yatırımcısını yıllarca inim inim inlettiler ellerindeki tüm senetleri alınca,hisse 1.5-2 yıl gibi bir sürede % 700 prim lendi.

3. Arkadaşlar 1,88 den zararla aranızdan ayrılıp ASELSANA girmiştim.Buradaki zararı kurtarıp üzerine 10000 tl de kar koymuştu iki haftada.Güvenli liman bulunmaz hint kumaşı denilen aselsandan dün öyle bir darbe geldi ki sormayın.stoploss da yapamadık.resmen şelale gibi aktı art üçten eksi 18 i gösterdiler 20 dakikada.
    Şu an tam pınsudan çıktığım miktar kadar kaldı.daha da aşağı düşerse bahtsız bedevi çölde kutup ayısını buldu demektir.
    neye güvenicez kime inanıcaz bu muz cumhuriyetinde bilmiyorum.Ama hiçbir şirkete güven olmadığını acı acı öğrenmiş olduk

4.  Alıntı Originally Posted by tireli Yazıyı Oku
    Sn;Çakal,
    Bu yazı hangi kurumdan(SPK,BİMER,CİMER) geldi,açıkçası ben anlayamadım.Mümkünse onu belirtebilirmisiniz
    BİMER'den sn.tireli

5.  Alıntı Originally Posted by bahtsız bedevi Yazıyı Oku
    Arkadaşlar 1,88 den zararla aranızdan ayrılıp ASELSANA girmiştim.Buradaki zararı kurtarıp üzerine 10000 tl de kar koymuştu iki haftada.Güvenli liman bulunmaz hint kumaşı denilen aselsandan dün öyle bir darbe geldi ki sormayın.stoploss da yapamadık.resmen şelale gibi aktı art üçten eksi 18 i gösterdiler 20 dakikada.
    Şu an tam pınsudan çıktığım miktar kadar kaldı.daha da aşağı düşerse bahtsız bedevi çölde kutup ayısını buldu demektir.
    neye güvenicez kime inanıcaz bu muz cumhuriyetinde bilmiyorum.Ama hiçbir şirkete güven olmadığını acı acı öğrenmiş olduk
    Buradada farklı bir durum yok. İçler acısı..ve gidişata hiç hayırlı gözükmüyor..bedelli gelirse şaşırmayın. Alisiklar nasıl olsa..

Birde borsada karı buldun mu sat gitsin. Yarın hissede ne olacağı belli değil..ASELSAN örneği çok güzel. Adamlar iki günde erittiler şirketi...en iyi para nakitte duran paradır gerisi ne kârdır nede zarar..

"En Kötü Karar Kararsızlıktan İyidir”
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

6.  Alıntı Originally Posted by ÇAKAL Yazıyı Oku
    BİMER'den sn.tireli
    Sn çakal,emekleriniz için çok takdire şayansınız. Tşk.

7. https://twitter.com/PinarKurumsal

Her attıkları yazıların altına yorum yazıyorum.
    Bence sizler de yazın.
    Hatta mehmet şimşek,nihat zeybekçi, başbakan,cumhurbaşkanımızı da eklemeyi düşünüyorum bundan sonraki mesajlarda.

8. Arkadaşlar bu hissede gerçekten çok ilginç olaylar oluyor.şu anda 16.10.2017 tarihi itibariyle gedik yatırımın elinde 888.400 lot görülüyor ve bu gün itibariyle -648.000 ve elindeki hisse miktarı 240.00.Ben günde iki kez banka ve bu tür yatım şirketlerinin elindeki hisse senedi miktarını kontrol eden biriyim.Asla ama asla bilgi aldığım BİST' anlık veriler ve bu tarz bilgiler veren (bunun için ciddi bir ücret alan) kurumun listelerinde gediğin elinde böyle 880.500 lot verisini, değil o tarihte yakın geçmişte hiç bir tarihte görmedim.GÖRMEDİM.Bunlar tüm kurumları satın mı alıyorlar, anlayabilmiş değilim. Anlayacağınız son yıllarda işler oldukça karışık.
    Y.T.D

Sayfa 46/242 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •