Sayfa 46/309 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 361 - 368 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by mahoney Yazıyı Oku
    eksi özkaynak 50 milyon olsa ne yazar ortada bir yapı var 33 marka var 33 marka bu hissenin 4 tlsi burdan amorti patent baş vuru yapcam eger ben sizi tp etmezsem bende adam degilim gel yusuf 10 tl diyeceksin gene o binaya o markalara bilir kişi atanacak .gelecek çeyrekde bunu kar yazarsın .sen hangi dgerlendirme ile zarar yazıyorsun bilader faşon degerlendirmen için dava açıldı .1.200 milyon degrinde ki binayı nasıl saklayacaksın alt yapı ,yazılım ,koşu yolu anele kulandıgı markalar 33 tane hey yavrum hey karşında bebe var demi sayın cio akıllı adam olsaydın özkay 200 milyon yapar hakimin karşısına oyle çıkardın ..harbıden sizden salak insan yok .ytd biz sabırlıyız hoca sabırlıyız faliyete sakın geçmeyin boyle top moller gibi bekleyin biz rahatız emmi oglu bir türkü daha çal gün gelir bu gariban haklı çıkar .teknosa özkaynak erimiş ama kgıt 4 tl özkaynak her şey sanmayın ytd
    Biraz daha anlaşılır ve seviyeli olalım yatırımcıları ve kendinizi zora sokacak durumlarla karşılaşmamak için zaten mahkeme acmisiniz daha bu gibi yazıların kime faydası var

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Anel e güzel kar açıkladılar yine.

3.  Alıntı Originally Posted by babasultan_1234 Yazıyı Oku
    Bilancodan özet anel gayrimenkul toplam varlıklar geçen yıl 219 milyonmus bu yıl 228 milyon diye yazıyor .anel yapı binası 196 milyon degerlenmisti.bu fark koşu yolu binasındanmi artı neler var onu öğreneyim yarın .geçen yıl TL olarak borc 123 milyon TL demiş.bu yıl 168 milyon TL demiş kur farkından .ben bu kur farkı olayını geçen yıl anlayana kadar burda böle delik açılır dediğimde adamlar sabahtan ariyodu beni 3 ayda ancak anlattım aha gördüler işte .kira gelirleri çok guzel geçen yıl 12 aylikta 18 milyon TL imiş bu yıl 9 aylikta 15 milyon muhtemelen yıl sonu 20 milyon TL yi bulacak .o peşin alıyor kirayı diyenler yok öle bir şey olsa kura göre nasıl alacak daha belli olmadan.sadece anel telekomdan almış kira faaliyet yok sözde 10 yıllık kira ödemiş .bence bilanço iyi geldi yıl sonu euro 6 TL olursa zarar 8 milyona düşer.pd mız 0.90 Lara geldi diğer şirketlere göre hisse fiyatı bu şartlarda pahalı görünüyor ama kira geliri euro kira alma riski olmadığı sürece gelecek için iyi olur ama risk tabi her zaman var.patronun niyeti çok önemli bataklığa batanlar benim gibi beklicek patronun insafa gelmesini verusaturk o kadar güçle ridvanla uğraşmadı.o bu şu hikaye .

Varlık artışının sebebi alınan kiralar gibi geldi bana. Sonuçta haziranda ve aralıkta ödüyor taksitleri. Yani şu an elde nakit var biraz. Değerlemeden değil yani. Borca bakacak olursak hala 20 mn Euro üzeri gibi.

4. marka patent baş vurumuz yapıldı 33 marka nereye kaçıracaksın.soylermisiniz .size yatırımcılar telefonda ne dedigini açıklarmısınız..hepsini kayıt etmişiz ..cumur reis bu olaya bizzat el atacak tsbk mı yaptı degerlendir sen mi karar verdin ..33 markayı napcaksın haci maho haydi soyle hey yavrum hey ytd uyan yatırımcı bunlar oyle sıkıştı ki kıpırdıyacak hali kalmadı ..bilir kişi binaya gidecek 3 bine metre karesi vay yavrum vay vurguna bak bu mevzuta uygunmuş birleşmede mevzuata uygundu satışda mevzuata uygundu ytd yeni başlıyoruz merak etmeyin bütün gelişmeler burda marka patent cevabı aldık .ytd 33 marka aneltin bünyesinde haydi 500 bine kendine sat haydi ne duruyorsun satsana bu hrısız lıgın babası hırsız degilmiş vay efendim sana herkes kurulda hırsız diye bagırdı adam gibi ticaret yapın hırsızlık yapmaya kalkacagınıza ytd

5. kur farkı zarar senin işini görmez butahtada satış olmaz teknosa bak özkaynak ekside marka degerim var diyor ..2 yıl sürecek dava ve bir fesih davası daha geliyor kıpırdyacak haliniz kalmadı ...ytd

6.  Alıntı Originally Posted by neva91 Yazıyı Oku
    Varlık artışının sebebi alınan kiralar gibi geldi bana. Sonuçta haziranda ve aralıkta ödüyor taksitleri. Yani şu an elde nakit var biraz. Değerlemeden değil yani. Borca bakacak olursak hala 20 mn Euro üzeri gibi.
    Bilmiyorum sormak lazım ama işin ilginci borç 168 milyon diyor.ilk yarı yıl taksidini ödedi .hadi onunda ödemedi sayalım 7.12 den bile 145 milyon yapar.heralde bu tutarlar bilançoda açıklanan boş kalemlerden.telekom bilançosu da toplam varlıklar toplam borclardaki kalemlere bakarsan anlarsin

Son düzenleme : babasultan_1234; 09-11-2018 saat: 13:08.

7. Bilanco iyi geldi gelir güzel zarar kur farkı.edip gmyo ya bakın kurdan 150 milyon zarar yazdi

Son düzenleme : babasultan_1234; 09-11-2018 saat: 13:21.

8.  Alıntı Originally Posted by neva91 Yazıyı Oku
    Dostum arada 32 milyon TL 1 yıl da bile alınan kiradan fazla.ama toplam varlıklar derken muhasebe standartlarında maddi olmayan bir kaç kalem olabilir.ertelenmiş vergi varlığı peşin ödenmiş giderler vb gibi .anel Telekom bilançosu da toplam varlıklar kalemine bakarsan anlarsın.yani sonucu boş olan kalemler.muhakkak bundan kaynaklı.

Sayfa 46/309 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •