Sayfa 46/196 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 1563 madde; 361 - 368 arası.

Konu: RAYSG - Ray Sigorta

1. beyaz sayfa kardeşim ray sigortaları ne zaman almıştın?Toplam kaç lotun olmuştu en fazla lot olarak?En fazla lotun elinde hangi tarihteydi?

2.  Alıntı Originally Posted by tatarramazan. Yazıyı Oku
    beyaz sayfa kardeşim ray sigortaları ne zaman almıştın?Toplam kaç lotun olmuştu en fazla lot olarak?En fazla lotun elinde hangi tarihteydi?
    O 500 bin der de sen 500 lot düşün hayal aleminde yaşayan bir sanal karakter.

AdgarLnpoo 1.0 ile gönderilmiştir.
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

3. 64 kr a ilk çıktığında ekibimle beraber 550 bin lot.64 e sat ,57 ye al yaptım.sonra 77 den başladım satmaya.işyatırım,finansyatırım,tacirler,gedik.3 aylık süper kar değil de yanlışlıkla zarar gelir se diye riski azaltıyorum.

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Daha fazla olmaz! Hasetinden çatlayacaksın benden uyarması.

5. Bu yüksek primlerle zarar yazarlarsa.......tabiki olabilir bir kaç kalem oyunu zarar yazdırır...

6. Benim gedikten sattıklarımı, göremezsiniz,çünkü 40 gündür toplayan gedik.180 bin alışta gözüküyor, onun üzerine benim gedikten sattığım 130 bini ekleyin toplam gediğin alışı 330 bin.güzel topluyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,014
     Alıntı Originally Posted by temel analiz 1 Yazıyı Oku
    Seavoice selamlar, Mipaz topiğinde hatırladın mı, RAYSG nin 13-14 şubattı sanırım, v,d. karı gelince ben aldım, kar neredeyse piyasa değerinin yarısı kadar, siz de inceleyin diye yazmıştım. (Sabah ilk açılışta 35 bin lot kapmıştım, 0.74 den..)
    Mipaz topiğinde beni tanımayan biriydi sanırım, ki "git raysg yi başka yerde pazarla" diye yazmıştı.. Bir hafta ongün sonra 1 leri geçince, adam ortadan kaybolduydu...
    Raysg de şuan C den B ye geçiş cabası var gibi, süreç biraz uzun, şimdiden 1.20 leri geçmesi, raysg taşıyanlar için iyi oldu.. Ben şahsen maliyeti sıfır olan raysg lerimi B ye geçene kadar tutmaya niyetliyim..
    tanımammı.. günlük haftalık hatta aylık indikatörlere bakıyormusunuz? özellikle aresaya.. bütün fibo ortalamalarına temas etmiş.. sonuncusu 126.. temkinli olmakta fayda var indikatörler açısından..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,014
     Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku
    Benim gedikten sattıklarımı, göremezsiniz,çünkü 40 gündür toplayan gedik.180 bin alışta gözüküyor, onun üzerine benim gedikten sattığım 130 bini ekleyin toplam gediğin alışı 330 bin.güzel topluyor.

yav sende ekistireyi koy masaya ihtilaf son bulsun

Sayfa 46/196 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •