Sayfa 46/618 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon
Arama sonucu : 4941 madde; 361 - 368 arası.

Konu: PGSUS - Pegasus

1.  Alıntı Originally Posted by parabolic Yazıyı Oku
    eşşeğin şeyine su kaçırdılar artık evlendik kağıtla çocuklarda yakında doğar heralde.....
    şanslı çocuklar olacaklar

2. Fil amca gitti,gergedan amca geldi😠

3. Zararım 200.000 i geçti. Lanet olsun. Altıma kaçırmışım haberim yok.

4. Dönüşü de çok hızlı olur bu kez.
    3. çeyrek bilanço en parlak dönemi.
    Operasyonu tamamlasınlar görün siz.
    Yeter ki kısa sürede kullanmanız gereken bir parayla girmemiş olun.
    600 milyon ve üzeri bir 3. çeyrek karı, şirketin zirve karı olacak ve hisse fiyatını buralarda tutamayacaklar.

5. Büyük çöküşşşşşş...kumarhane...

6.  Alıntı Originally Posted by rifat377 Yazıyı Oku
    kaliteli yorumlarınızı gülerek takip ediyorum
    Kalitesiz..guluyorsun. Istersen kaliteli Adam gibi gulmeyi ogren....

7. Şu an piyasa değeri ozsermeyesi nin altında fk 5.13 yani bedavadan biraz pahalı.Bu kağıt bu değerlere göre çok cazip şu an.Ancak spegimiz ilginç.Cok sert aşağı ve yukarı hareketleri seviyor.Bekleyip görelim. Dünkü ve evvelki tartışmaları okudum ve de üzüldüm.Millet sinirden birbirine girmiş.Haklisiniz da, sinirimizi birbirimizden çıkarmaya çalışmak kötü.Morgen midir ne zikkimdir bugün de bankaları aşağı yönlü hedef vermiş.Onlarin işi bu.Bizim en büyük sorunumuz kazancıni KY ye göstermeyen yönetim. Karliliklarinda bist içindeki en iyi şirketlerden biri.Ama bunu maalesef hisse fiyatlarına istikrarlı bir şekilde yansitamiyorlar. (Ya da yansıtmak istemiuorlar)En iyi bilanço aciklanacak bir donemdeyiz (Yatırım firmalarının değerlendirmelerine göre soyluyorum)Hissenin fiyatı rezil seviyede.Ilginc...?Bunlar işin temel analiz kısmı. Teknik de ise düşen trendi kiramiyor maalesef ağustosta beri çakılıyor hisse.Destek mestek dinlemeden soluksuz bir iniş var.Dinlenmiyor bile hem de.Kocaman şirket düşük hedef veren tek bir firmayı fiyatliyor.Yukari fiyat hedefi veren onlarca araci kurumu duymuyor bile hisse.Nereye kadar iner bilmem.Herkesin kararı kendini bağlar. YTD.Umarim hepimiz kazaniriz.Ben pek yazan birisi değilim. Arkadaşlar birbirine satasinca yazma gereği hissettim.Hepinize bol kazanclar.Birbirimizi kitmayalim lütfen.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. hergün 5 5.30 dan sonra verdikçe veriyor. daha nereye kadar düşeceksin

Sayfa 46/618 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •