Sayfa 46/101 İlkİlk ... 3644454647485696 ... SonSon
Arama sonucu : 806 madde; 361 - 368 arası.

Konu: orta vade model portföy ( temel-teknik-kademe analizi )

1. bugunki kademe okumasi ozetimiz.....
     Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    tahta izlemeye devam edelim ...

bakin bu resim bize ne diyor ...

PIYASA FIYATINDAN SATIS VERIN BENDE BI GUZEL TOPLAYIM DIYOR
    pekii bu resim ne diyor arkadaslar

dikkat ettiyseniz tablo degisiyor ...

supurme evresine yaklasti ... alttan vermeyenenkini ustten alacak fakat yukarilarin dolmasini bekliyor ..

arkadaslar daha oncede dedim bunun tam zamanini sadece spek bilir ama bugun ama bu ay ...

BİZE DUSEN TEK SEY SABIR

22.30 daki baraj degil bu arada .... tabii bence
    .
    ne oldu o lotlar simdi

IZLEMEYE DEVAM ...

ANLIK IZLEMEK GEREKIYOR ARADA HACİMLI ISLEMLER OLUYOR FAKAT BILGISAYAR DEVREYE GIRDIGI İÇİN CANLI IZLEMESSENIZ BU ISLEMLERI GORME SANSIMIZ KALMIYOR

2. buda formasyon ozetimiz ....
    arkadaslar isaretledigim olusumu iyi inceleyin ..

cok nazik bir olusumdur zor gorulur herkes farkefemez siyat bi seviyede gel git yapiyor gibi gelir ilk bakana ama oyle degildir ....

daha ufak periodlardada bakin daha iyi anlamak icin ... ama sadece anlamak icin ... yoksa oluşum gunlukte ...

bu olusum tepe-final olusumu olarakta sık raslanan bir olusumdur. .

peki nasil ayiracagiz ?

HACIM

bu olusumun tepe olusumumu yoksa devam formasyonumu oldugunun tek ve garanti gostergesi hacimdir...

bu hissede net olarak gorulen bie devam olusumunun gerceklestigi ....

bu olusumun ozelligi şudur ...

volarite degiskendir ....

mesela volariteyi birden bese kadar puanlarsak bu olusumda volarite baslangicindan bitisine 1-2-3-4-5-4-3.... seklinde gerceklesir ...

VOLARITEYLE HACIMI KARISTIRMAYIN ARKADASLAR ..... IKISI APAYRI SEYLER ...

BU OLUSUMUN TEPE OLUSUMUMU DEVAM OLUSUMUMU OLDUGUNU HACIM GOSTERIR...

OLUSUMUN OLUP OLMADIGI ISE VOLARITE IZLEMESIYLE ANLASILIR ...

bu olusum diplerdede gorulebilir ve kuvvetli bir al sinyalidir ....

olusumu ne kadar uzun surerse formasyon o derece saglikli ve menzilide o kadar uzak olur...

ARKADASLAR HENUZ FORMASYON TEYIT ALMADAN ORNEK OLMASI MAKSADIYLA PAYLASTIM ...

BU PAYLASIMA GORE ISLEM YAPMAYIN HENUZ ONAYLANMAMIS BIR FORMASYONDAN SOZ EDIYORUZ ....

AMA DEGISIK PERIOD VE DEGISIK GRAFIK TURLERINDE EN AZ YARIM SAAT INCELEYIN ...

COK FAYDALI OLACAKTIR ...

3.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    bence maliyetinizde sıkıntı yok....

tabii ne kadar asagidan alirsaniz o kadar iyidir .....

en fazla 14.40 lara kisa sureli birkac dalış yapma ihtimali var fakat cokta onemli degil tunelin ucu bence goruldu....

orta vadeciyseniz ufak tefek fiyat hareketlerine takilmadan beklemek en doğrusu.

benim ilk maliyetim cok asagilarda ama 14 lu seviyelerden ek alimlar yaptim bunuda gecmis sayfalarda burda paylastim ....

ve bu hisse icin ek alim kotam kendi kriterlerimce hala dolmadi ... ve dedigim gibi gercek bir orta vadeci icin 14.90 ile 14.50 arasinda cok bir fark yoktur hisseye guveniyorsa.....

daha oncede yazdim orta vade hissede yuzde 2 3 ile stop dusunulmez....

ama tekrar soyleyim sizi uzecegini dusunmuyorum sabrederseniz karli bir yatirim olacak diye dusunuyorum....

Velhasıl ben 14.90 dan TAVHL maliyetlenmis olsam erkenmi gecmi vs dusunmez cayimi icer otururdum arkadaslar cok takip etmekte profesyonel degilseniz iyi bisey degildir bu vesileyle tekrar hatirlatalim ...

hayirli olsun bol kazancli bir yatirim olur umarim. ..
    emeğinize dilinize sağlık..

4. YAZICI tasiyanlar iyice sıkıldı mı

5.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    YAZICI tasiyanlar iyice sıkıldı mı
    Üstadım borsa malumunuz sabir işi,yalniz beklenti veya bir haber var diye düşünüyorum iyiden iyiye...

6.  Alıntı Originally Posted by xrayx Yazıyı Oku
    Üstadım borsa malumunuz sabir işi,yalniz beklenti veya bir haber var diye düşünüyorum iyiden iyiye...
    cok doğru bir tespit .... tebrikler ... bu soruyu tamda buna vurgu yapmak icin sormustum sayin forumdasim....

hissedeki durum dalgalanma arifesindeki ölü deniz kivami ....

7.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    cok doğru bir tespit .... tebrikler ... bu soruyu tamda buna vurgu yapmak icin sormustum sayin forumdasim....

hissedeki durum dalgalanma arifesindeki ölü deniz kivami ....
    Bu sene denizin 50 metre üstüne kurulu bir dubara güneşlenirken,duba üstünde örümcek görmüştüm...YAZICININ DURUMU BUDUR...

8.  Alıntı Originally Posted by xrayx Yazıyı Oku
    Bu sene denizin 50 metre üstüne kurulu bir dubara güneşlenirken,duba üstünde örümcek görmüştüm...YAZICININ DURUMU BUDUR...
    yanlis anlasilmaya cok musait bir yorum lutfen bu tur muglak yorumlarda bulunmayalimki kimsenin kafasi karismasin

Sayfa 46/101 İlkİlk ... 3644454647485696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •