Sayfa 43/101 İlkİlk ... 3341424344455393 ... SonSon
Arama sonucu : 806 madde; 337 - 344 arası.

Konu: orta vade model portföy ( temel-teknik-kademe analizi )

1. Aksakal

Sayın aksakal orge için görüş ve düşüncelerinizi paylaşabilirmisiniz, teşekkürler.

2.  Alıntı Originally Posted by before Yazıyı Oku
    Sayın aksakal orge için görüş ve düşüncelerinizi paylaşabilirmisiniz, teşekkürler.
    forumda bir kaç defa dile getirildi lakin toplum olarak okuma yönünden biraz başkalarına bağlı olduğumuz için biraz maalesef araştırmacı değiliz.
    Onun için forumun geçmiş sayfalarına bakarsanız ORGE HAKKİNDA GORUS YAZİLMAYACAGİ ASİKARDİR...

3. Sayın AKSAKAL orta vadeci olarak dün 14.90 da hissedar oldum (TAVHL) sizce erken mi geç mi kaldım .YORUMUNUZU benim için önemli saygılarımla.

4.  Alıntı Originally Posted by kokkok Yazıyı Oku
    Sayın AKSAKAL orta vadeci olarak dün 14.90 da hissedar oldum (TAVHL) sizce erken mi geç mi kaldım .YORUMUNUZU benim için önemli saygılarımla.
    bence maliyetinizde sıkıntı yok....

tabii ne kadar asagidan alirsaniz o kadar iyidir .....

en fazla 14.40 lara kisa sureli birkac dalış yapma ihtimali var fakat cokta onemli degil tunelin ucu bence goruldu....

orta vadeciyseniz ufak tefek fiyat hareketlerine takilmadan beklemek en doğrusu.

benim ilk maliyetim cok asagilarda ama 14 lu seviyelerden ek alimlar yaptim bunuda gecmis sayfalarda burda paylastim ....

ve bu hisse icin ek alim kotam kendi kriterlerimce hala dolmadi ... ve dedigim gibi gercek bir orta vadeci icin 14.90 ile 14.50 arasinda cok bir fark yoktur hisseye guveniyorsa.....

daha oncede yazdim orta vade hissede yuzde 2 3 ile stop dusunulmez....

ama tekrar soyleyim sizi uzecegini dusunmuyorum sabrederseniz karli bir yatirim olacak diye dusunuyorum....

Velhasıl ben 14.90 dan TAVHL maliyetlenmis olsam erkenmi gecmi vs dusunmez cayimi icer otururdum arkadaslar cok takip etmekte profesyonel degilseniz iyi bisey degildir bu vesileyle tekrar hatirlatalim ...

hayirli olsun bol kazancli bir yatirim olur umarim. ..
    Son düzenleme : Aksakal; 20-04-2017 saat: 09:34.

5. mesela YAZICI icin 22 seviyelerinde artik ek alim yapmam ve elimde olmasaydi bu seviyelerden asla girmezdim dedim ......

TAVHL dada ortalama maliyetim asagilarda olmasina ragmen hala ek alima gayet musait ..
    son iki haftada ek alim yaptik model portfoye ve buradada her seferinde paylastik ...

DAHASI ....
    EGER ELIMDE DUSUK MALIYETLE TAVHL OLMASAYDI BILE YAZICI DAN FARKLI OLARAK BURALARDAN ILK ALIM YAPMAYI YINE DUSUNURDUM...CUNKU BENCE HISSENIN DOYMASINA DAHA VAR VE MECAZI TABIRLE YOLU YARILAMADI ...

Alıntı Originally Posted by kokkok Yazıyı Oku
    Sayın AKSAKAL orta vadeci olarak dün 14.90 da hissedar oldum (TAVHL) sizce erken mi geç mi kaldım .YORUMUNUZU benim için önemli saygılarımla.
    Son düzenleme : Aksakal; 20-04-2017 saat: 09:37.

6. tahta izlemeye devam edelim ...

bakin bu resim bize ne diyor ...

PIYASA FIYATINDAN SATIS VERIN BENDE BI GUZEL TOPLAYIM DIYOR

7. Aydınlatıcı bilgiler için teşekkürler.Sayenizde bakış açımız değişiyor...

8. pekii bu resim ne diyor arkadaslar

dikkat ettiyseniz tablo degisiyor ...

Sayfa 43/101 İlkİlk ... 3341424344455393 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •