Ortaköylü İsmail
Ortaköylü İsmail
Şu forumda geyik çevirmeyip mantıklı, tutarlı yorum yapan birkaç kişiden biri eoztemir, ona bile saldırıyorsunuz. Görüşleri doğrudur, yanlıştır, katılırsınız, katılmazsınız o ayrı mesele. Palavracı vs. ne biçim bir üslup.
Hisse düşerken yada yataydayken muhabbet gırla, çıkarken şşşşttt sessiz aman 🧿 değmesin mi.. Yokmu analiz hedef ?...20-30 olurmu METUR bile oldu.. Merit olmuş 160-170.. Nasıl bişey bu petrokent 1600-1700 .. Kim alıp nasıl götürüyor bu kağıtları.. ?
Yukarıda ben naçizane grafiģimden gördüğümü paykaßmıştım. Tekrar buraya alıntılayayım sizin için. Tabi bu çok kısa vade için bir öngörü...
......Sağ bacak da 3.99 a gelince en üstteki o küçük çanak oluşumu tamamlandı...3.34 - 3.99 arası...Katlamaya giderse hedefi ilk etapta 3.99+0.65=4.64 olması gerek...Bakalım değerli hisseden hazetmeyen malum ruh hastaları müdahil olup tekniği bozacaklar mı yoksa bu sefer karışmayacaklar mı izleyip göreceğiz...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
.. Ntholculer bu halay sıze gelsin..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Oğlun güder,hatun sağarsa koyun olur...Türk atasözü
Yer İmleri