Sayfa 46/68 İlkİlk ... 36444546474856 ... SonSon
Arama sonucu : 542 madde; 361 - 368 arası.

Konu: Trump yakın zamanda Beyaz Saray'a dönecek!! Tabii ki başkan olarak.

1. Cüneyt Paksoy
    @Cuneyt_Paksoy
    ·
    10sn
    "Turizm, küresel GSYH'den 4 trilyon dolar silebilir".
    @erefefik

2. Hazine ve Maliye Bakanlığı, Türkiye'nin brüt dış borç stokunun, 31 Mart 2021 tarihi itibarıyla 448.4 milyar dolar; net dış borç stokunun ise 262.1 milyar dolar olduğunu açıkladı.
    Hiç bir şey değil. Borç yiğidin kamçısıdır.

Para didiğin nedir be ya?
    @erefefik

3. Orhan Pamukov
    @agahpamukov
    ·
    5d
    Fatih Tezcan dün geceyi nezarethanede geçirmiş. Güzel bir başlangıç.
    Bir tane daha var, Mustafa Armağan...Bunların işi zor. Senelerdir yediğin hurmalar, gün gelir seni tırmalar. Geçenlerde Fatih Tezcan doğalgaz faturasını ödeyemiyorum diye ağlıyordu.
    @erefefik

4. Prof. Dr. Ali Ihsan Goker
    @aihsan_goker
    ·
    19s
    Bu kuraklığın sonu Interstellar filmindeki gibi bitecek galiba. Birçok ülke daha şimdiden tarım ürünleri ihracatını kesmiş durumda. Habire stok yapıyorlar. Buğday fiyatı 1 yılda 4 katına çıkmış. Paranla bile buğday bulamıyorsun. Bizim millet de ithal otolar gelmiyor diye üzülüyor.
    Ulla parayla buğday verirler mi? Altınla bile vermezler. En değerli şey buğday.

4000-5000 yıl önce, Truva'dan bile önce, Babil şehrinin meydanında yeşil bir taş dikiliydi. Bu taş şuan Lourv Müzesinde durmaktadır. Bu taş üzerinde uygulanan faiz hadleri yazıyordu. Para yok ama mal mukabili faiz var.

En yüksek faiz buğdaya, senelik %30. En düşük faiz ise altına idi %20.

Türkiye'nin buğday üretimi çocukluğumdan beri 20 milyon ton civarıdır. En çok bu kadar üretebiliyoruz.

Fakat Türkiye, makarna ve bisküvi üretiminde her zaman dünyada ilk 3'ün içindedir. Defalarca dünya birinciliği vardır. Un ihracatında ise dünya dördüncüsüdür. Türkiye'nin dört bir tarafında tonla makarna,un ve bisküvi fabrikaları vardır.

Buğday ithalatı yapılamazsa bu fabrikalar çalışmaz. Vergi kaybı, işsizlik tonla sorun yaratır.
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; 30-06-2021 saat: 19:43.
    @erefefik

5. Foreks Haber
    @ForeksTurkey
    · 16d
    Fed/Kaplan: Varlık alımlarının yıl sonundan daha önce azaltılmaya başlanmasını tercih ederim.

Haber bu galiba.
    @erefefik

6. https://derinistihbarat.blogspot.com...yvodalari.html

Evin bakıcı çalışan kadınları fenalık geçirince ağa hepsini izinli saymış ve devamlı GRAMOFON dinleyip rakı içerek şahsın can verişini uzun saatler izlemiş...
    Yüzbaşıya ne yapmışlar MEHMET ağbi dedim,onun durumu berbat dedi,nasıl ağbi dedim onu ŞARAPHANEDE kırık cam şişenin üstüne oturtup sonrada parçalanmış halde birliğinin önüne atmışlar KONYA da hastane almayınca askeri uçak ile acil ankaraya yetiştirmişler..
    Bu kadarı da fazla. İkisinin ortası yok mu abi?

https://www.haberler.com/sedat-peker...975051-haberi/

Oradaki sorgumda da tekrardan bu konu geçince o dönem basında çokça yer alan şu savunmamı yaptım. 'Önce kolunu kırdım, sonra ayağını kırdım, bunlar yetmeyince kaburgalarını kırdım, bu da yetmeyince kafasını kırdım.''
    Bu kadar yeter.

Dünkü yazımda söylediğim gibi cinayetle neticelenen cinsel suçlarda idam şarttır.
    @erefefik

7. Gaziantep
    Narkotik operasyonu

Cumhuriyet tarihinin en fazla gözaltısının yapıldığı 'Vatan Operasyonu' gerçekleştirildi. 311 şüpheliye yönelik yapılan operasyonda 253 kişi gözaltına alındı.
    @erefefik

8. Emine Erdoğan: Gelin hep birlikte basit önlemler alalım; alışverişe çıkmadan önce alınacaklar listesi hazırlayalım, porsiyonlarımızı küçültelim.

https://t24.com.tr/haber/emine-erdog...ultelim,962765
    @erefefik

Sayfa 46/68 İlkİlk ... 36444546474856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •