Sayfa 460/1003 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: Viop XLII

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    yeğenim yks de 2.249 ncu olmuş...tyt ve ayt de MAT fullemiş...okul 1. si idi aslında öğrencilerden birisinin ailesi çocuğun yazılı kağıdına itiraz etti şaka gibi...100 lük sınavı 97 yaptılar oradan okul 1 .liği kontenjanını kaybetti...ama çok çalıştı...

ODTÜ moleküler biyoloji istiyor...ben doktor ol ya da elektrik elektronik veya bilg. müh. ol diyom ama tabii karar onun...diğer yeğenimde 2 sene önce ODTÜ yü kazanmıştı...

darısı oğlumun başına inşallah...2 senesi var bizim keratanında...
    usta yurtdışına gidebilecek yer yazsın.

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Millet suri lere laf eder diye yalanlamışlardır...
    Mesele o zaten suriyeli kardeşlerimiz melek biz iftira atıyoruz.
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    yani ablamla konuştum doktor olursa elini kolunu sallayarak avrupa'ya gider dedim...ama doktorluk istemiyor...o kadar uzun süre okumak istemiyor çocuk artık fenalık geldi ders çalışmaktan...

moleküler biyoloji ve genetik müh. istiyor ki bu bölümü kazanırsa da hem bölümden dolayı hem ünv. den dolayı yine rahatlıkla gider yurtdışına sanırım...TR de kıymet verirler mi bilemiyorum...

kısmet bakalım...

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    usta yurtdışına gidebilecek yer yazsın.

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    zeka seviyenin hayranıyım-

yer muğla ve katil şahıs, bar işletmecisi chp"li bir şahıs
    Lemm Black Kemal partili katil mi olur?

5. Çağrı bey, başınız sağolsun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    fdow perşembe gecesine göre +750 puan gibi...vadeli iyi bir yukarı GAP ile açılmalı normalde...

7.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    yani ablamla konuştum doktor olursa elini kolunu sallayarak avrupa'ya gider dedim...ama doktorluk istemiyor...o kadar uzun süre okumak istemiyor çocuk artık fenalık geldi ders çalışmaktan...

moleküler biyoloji ve genetik müh. istiyor ki bu bölümü kazanırsa da hem bölümden dolayı hem ünv. den dolayı yine rahatlıkla gider yurtdışına sanırım...TR de kıymet verirler mi bilemiyorum...

kısmet bakalım...
    Bu konulara eğilimi varsa, seviyorsa moleküler biyoloji ve gen müh. yurtdışına gitmenin en garantili yollarından biri. Elektrik okumasından daha önde. Yolu açık olsun diyorum. Yıllardır gidemedim okuluma..

Sayfa 460/1003 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •