Sayfa 461/852 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561 ... SonSon
Arama sonucu : 6816 madde; 3,681 - 3,688 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1.  Alıntı Originally Posted by NKN Yazıyı Oku
    kottan çıkmıyorum dedi zaten!!!!
    26 aralık dedi çıkıyorum dedi ...

ciddi bir manipülasyon oldu aslında 2600 civarı alanlar hala satmadı ...

cuma günü oyak yatırım aldıgı 3.050 maliyet 370 bin lot bu gün 3.4 tl ortalama veriyor...

birleşme oranında bir oyun çevirirlerse hiç şaşırmam önce düşük açıklanır sonra Revize olur ...

2. Arkadaşlar şimdi kipa migros la birleşince hisse adedi kadarmı migros hissesi verecekler yoksa aradaki farkı bizdenmi tahsil edecekler yada ne yapacaklar bir bilen varmı

3.  Alıntı Originally Posted by volyas Yazıyı Oku
    Arkadaşlar şimdi kipa migros la birleşince hisse adedi kadarmı migros hissesi verecekler yoksa aradaki farkı bizdenmi tahsil edecekler yada ne yapacaklar bir bilen varmı
    Merhaba yeni arkadaş

Geçmiş sayfa ları Okursanız cevabı bulacaksınız

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Oranlanarak ona göre Migros hissesi verilecek

5. Arkadaslar kenetlenmeye devam lutfen sabredelim. Birlesme lehimize olacak 4 e 5 e kandirmalarina izin vermeyelim. Bekleyelim az kaldi...migros a az kaldi..migrosta zaten birlestikten sonra cogu tahmine göre ralli yapabilir.cifte kazanabiliriz yaza dogruu.. Y.T.D

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by macin Yazıyı Oku
    Arkadaslar kenetlenmeye devam lutfen sabredelim. Birlesme lehimize olacak 4 e 5 e kandirmalarina izin vermeyelim. Bekleyelim az kaldi...migros a az kaldi..migrosta zaten birlestikten sonra cogu tahmine göre ralli yapabilir.cifte kazanabiliriz yaza dogruu.. Y.T.D

Nasil bir birlesme orani bekliyorsunuz kipa icin?

7. Akçemizi almaya geldik..

8.  Alıntı Originally Posted by Analizsever Yazıyı Oku
    Nasil bir birlesme orani bekliyorsunuz kipa icin?
    Benim gönlümden gecen daha oncede soyledigim yeniden degerleme raporlari istenirse 1 e 3 oranda birlesme.ama bunlar o zamana kadar toplayabildigi kadar mal toplayip maliyeti düşük tutacaklar kendilerine.bakalim yaza kadar hersey olabilir.ama ben beklicem sabredip sonra zaten migrosta yukselecek birlesmenin ardindan buyuk ihtimalle. y.t.d

Sayfa 461/852 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •