Sayfa 461/955 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 3,681 - 3,688 arası.

Konu: Viop XXXIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bu hafta kısa bayram tatili nedeniyle 2,5 iş günü var...cuma kapanış iyiydi...bakalım kalan 2,5 gün nasıl olacak...
    Pazartesi güz3l olur salı sabahta güzel olabilir öğleden sonra uzun tatili göze alamaz satarlar
    bir halt olacağı yok.

Ben karpuzcuydum yaşlandım abi,dişlerimde sorun var😂

Arkadaşlar,belirli bir yaşın üzerindeyiz.Lütfen kalp kırmayın..İnanın her şey boş.Ayhan başganım grsmk uzere.Herkese iyi geceler.😊Ytd

Ülke sosyal patlamalara gebe...
    Emekli ve asgari ücretli perişan... Hayat ve geçim standardı çok düştü...
    Genç işsizlik felaket... Gençler evlenecek para da moral de bulamıyorlar... 57 yaşındayıım. Anam rahmetlik "avrat tuz dese, yüreğiniz "cız" der. derdi gençliğimizde... O günlere geri geldik. Şimdi her şey var evet ama, milletle alacak para yok...
    Pandemi sonrası icra takipleri patlayacak, evini kaybedeceklerin kira ödeyecek güçleri kalmayacak...

Geldiğimiz noktada, hiper enflasyonun borçları sıfırlaması dışında bir çıkış yolu göremiyorum...
    Paranızın, emeğinizin ve zamanınızın kıymetini bilin... Çaldırmayın...

Alıntı Originally Posted by Sanane Yazıyı Oku
    Ülke sosyal patlamalara gebe...

Geldiğimiz noktada, hiper enflasyonun borçları sıfırlaması dışında bir çıkış yolu göremiyorum...
    Olacak olacakta Tuvik bey izin vermiyor. Özellikle son 3 yılda yutulan enflasyon sonucu maaslardaki erime yüzde 40 tan az değil.

6. Bayram tatili ve sonrası ilave olarak dünyada gelişmeler riskini almak istemeyenler satışı olabilir. Dikkatli olmak gerekir.

Borsa İstanbul’da 12 Mayıs Çarşamba yarım gün seans yapılacaktır . 13-14-15 Mayıs günleri işlem yapılmayacaktır

10 Mayıs pazartesi günü yapılacak işlemlerin takası 17 Mayıs pazartesi , 11-12 Mayıs yapılacak işlemlerim takası 18 Mayıs salı günü gerçekleşecektir.

Ayrıca 19 Mayıs resmî tatil olması sebebiyle seans yapılmayacaktır .

17 Mayıs pazartesi günü yapılacak işlemlerin takası 20 Mayıs perşembe ,18 Mayıs salı günü yapılacak işlemlerin takası 21 Mayıs cuma günü gerçekleşecektir

Vadeli işlemlerde de 13-14-15 ve 19 Mayıs tarihlerinde takas ve fiziki teslim yapılmayacaktır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

bu eregl krdmd uzayamı çıkacak yeter arkadaş bir dönün artık...

Sayfa 461/955 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •