Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
bizim ilçede en güvendiğimiz fiyatları en yüksek olan kasapta yapılan kontrollerde tek tırnaklı hayvan eti çıktı..katırcıya eşek eti yedirmeye çalışmışlar..ucuz kasapları siz düşünün..
Şans kader kısmet 5 kuruş.
İşimiz Tanrıya kalıyor yani her şeyde olduğu gibi.
Ortaköy en lüks semtlerden biri orada 2 yavru kumpirden gitmiş yeni
Önceden de Taksimde gidenler var.
Youtubede gıda dedektifi diye kanal var onlarıda izlerim şekerden bile zehirlenenler varmış.
Vel hasıl kendi kendimizeyiz.
Sürkülasyon azaldı pahalı olduğundan alan olmayınca şirketler nasıl koruyorlar belli değil artık.
Geçen bende kontrollü yaparlarken denk geldim karfurdan aldım.yazımı carfursa olan.Tarih kontrollü.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri