Sayfa 462/945 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

Alıntı Originally Posted by anatolien35 Yazıyı Oku
    60 dklıkta 85 kırarsa guzel olur

kesinlikle ytd
    kırcaz merak etme sen 60 dk bile sürmeyecek
    ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2.  Alıntı Originally Posted by anatolien35 Yazıyı Oku
    60 dklıkta 85 kırarsa guzel olur

kesinlikle ytd
    inşallah kırar ama pek güven vermiyor.
    sabah alanlar buradan satsın bakalım olay netleşir.

ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

4.  Alıntı Originally Posted by Atakan5234 Yazıyı Oku
    inşallah kırar ama pek güven vermiyor.
    sabah alanlar buradan satsın bakalım olay netleşir.
    güven verecegi zaman ne olur acaba.. zaten zübükzadeler bayagıdır güvensizler
    hemen dökülsün diyorsun kardeş .. zamanı geçti fakat karpuz kesecegiz daha ..
    ZIR-DELİ Y.T.D

5. Sabah sattım , sattıktan sonra birkaç kademe çıkacağını da tahmin ediyordum öyle oldu.İneceği rakamı da tahmin ediyorum gelsin bakacam.Burayı okuyorsan rahat ol bu kademelere atlamayacağız hiç indirme bence çıkar bi çıtaya bari forumdakiler kazansın...ytd...

6.  Alıntı Originally Posted by Amor6666 Yazıyı Oku
    kırcaz merak etme sen 60 dk bile sürmeyecek
    insallah dostum

7.  Alıntı Originally Posted by Sayısalanaliz Yazıyı Oku
    Sabah sattım , sattıktan sonra birkaç kademe çıkacağını da tahmin ediyordum öyle oldu.İneceği rakamı da tahmin ediyorum gelsin bakacam.Burayı okuyorsan rahat ol bu kademelere atlamayacağız hiç indirme bence çıkar bi çıtaya bari forumdakiler kazansın...ytd...
    aynen,bende 0,7* lere geleceğinden şüphem yok ama yine de zararda oturmasını iyi beceriyorum. hatta bugün eksi kapatacağını düşünüyorum. 200.000.000 euro haberiyle bizi ağına aldı bakalım sonumuz nolacak

8.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    güven verecegi zaman ne olur acaba.. zaten zübükzadeler bayagıdır güvensizler
    hemen dökülsün diyorsun kardeş .. zamanı geçti fakat karpuz kesecegiz daha ..
    may ve soner durmadan çalışıyorlar ve haber yollamaya 200 milyon euro ile olmadı ..?
    yeni haberler lazım mesala şu fiata el sıkıştık veya sıkıştıgımızdan yalan haber yaptık gibi..?
    ZIR-DELİ Y.T.D

Sayfa 462/945 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •