Bakan Koca : Bayram ve sonrasında kademeli olarak normalleşme sürecine geçebilmemiz tedbirlere uyma sıkılığına bağlıdır
Bakan Koca : Bayram ve sonrasında kademeli olarak normalleşme sürecine geçebilmemiz tedbirlere uyma sıkılığına bağlıdır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bakan Koca : İstanbul’da ölüm sayısının arttığı iddiasi çarptırılıyor , İstanbul’da vefat eden kişiler istenirse şehir dışına memleketine götürülüp defin edilebiliyordu , 30 Mart’da alınan kararla vefat edenlerin şehir dışına götürülmesi yasaklandı, bu yüzden İstanbul’da sayı geçmiş yıllara göre daha yüksek gibi algılanıyor .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bakan Koca : (65 Yaş üzeri hastalara sokağa çıkma yasağı olan günlerde dışarı çıkabilmeleri hakkındaki soruya) : Bu konu bugün bilim kurulunda görüşüldü , kendileri çok büyük fedakarlık yaptılar fakat önemli bir süreçteyiz bu yüzden biraz daha sabır etmelerini istiyoruz
Evimizden çıkamadığımız bugünlerde Anitkabir’e karanfil bırakıp 23 Nisan’da Atatürk’ü yalnız bırakmamak için siteye girip Atamın Yanındayım butonuna tıklayabilirsiniz. Yolladığınız karanfiller ve mesajlar ING tarafından Anıtkabir’e bırakılacak.
https://ataminyanindayim.com
Sağlık Bakanı bazi illerde riskin yüksek olduğunu bu yüzden il bazında ek önlemlerin alınabileceğini söyledi .. il bazlı yeni kısıtlamalar geliyor gibi ..
Toplantıdan önce basın mensuplarından soracakları sorular istenmiş.
Merdan Yanardağ
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri