Sayfa 462/700 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562 ... SonSon
Arama sonucu : 5599 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. arkadaşlar,lütfen....birbirimizi kırmayalım...benim yaşım 70...hepinizin fikirlerinden yararlanıyorum...herkes fikirlerini yazmakta özgürdür..yeter ki hakaret olmasın...dua edin de savaş çıkmasın..o zaman bu rakamları da göremeyiz...bence,bugün pek salmadılar hisseyi aşagı...galiba güzel şeyler olacak gibi...bu yönetime de güvenmesem de...iyi bir bilanço..iyi bir temettü ile istedigimiz yere gelebiliriz...savaş çıkar da...turizm olmazsa...işte o zaman kötü.....y.t.d.....

2.  Alıntı Originally Posted by partner Yazıyı Oku
    arkadaşlar,lütfen....birbirimizi kırmayalım...benim yaşım 70...hepinizin fikirlerinden yararlanıyorum...herkes fikirlerini yazmakta özgürdür..yeter ki hakaret olmasın...dua edin de savaş çıkmasın..o zaman bu rakamları da göremeyiz...bence,bugün pek salmadılar hisseyi aşagı...galiba güzel şeyler olacak gibi...bu yönetime de güvenmesem de...iyi bir bilanço..iyi bir temettü ile istedigimiz yere gelebiliriz...savaş çıkar da...turizm olmazsa...işte o zaman kötü.....y.t.d.....
    Rusların tercih ettiği tatil yeri Antalya diye biliyorum. Bizim otel müşterilerinde Rusların veya Ukraynalıların payını bilen var mı? Benim hatırladığım sanki İngilizler yoğunluktaydı.

3. Son 12 günün 10 gününde işlem hacmi 1 milyon hissenin altında, sadece 2 gün milyon üstünde işlem hacmi olmuş.
    4 gündür de üst üste günü eksi kapatıyor.

Aralık ayındaki çok kısa sürede 36 tl den 25 tl ye düşüşten sonra, paldır küldür birkaç gün içinde 30 tl nin üzerine atan hisse ne hikmetse 2 aydan beri 3 tl lik bir bant içine sıkışmış.

Sağır sultan bile biliyor birkaç gün sonra bilanço açıklayacak. Hissenin yatırımcı profili zaten belli.
    Ne amaçlanıyor, bekleniyor gerçketen garip.
    Neyse bekleyeyim görelim.

4. İşte ben de tam bunu savunuyorum sn. Partner. Herkes yazmakta özgürdür ama kimse kimseye hakaret ya da tehdit edemez. Ama hala anlamamakta ısrar etmek ve hakaretlere devam etmek de neyden kaynaklanıyor aslında anlamak çok zor değil.

İnşallah dediğimiz gibi savaş falan çıkmaz da rahat bir nefes alırız hep beraber. Hakaretler de son bulur umarım. Yine de düzelmesini dilemekten başka bir şey gelmez elden.

5. Akşam seansında Biden’ın açıklamalarından sonra endeks topladı. Bugün sabahki ekstra düşük açılıştan sonra öğleden sonra Algyo diri durdu. Bir de bu Ukrayna meselesi yaptırımlarla gündemden düşerse Algyo bilanço fiyatlamasını yapabilir.

https://twitter.com/emekliborsaci/st...113562114?s=21

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,093
     Alıntı Originally Posted by gyocu Yazıyı Oku
    Hakaret ve tehditvari yazdığı için uyarılan ve bu belirtilen biri nasıl olur da aynı şeyler ile onu uyaranı itham eder. Gerçekten artık acıyorum...
    kendine acısan iyi edersin ? ben yiğitçe açıkça yazıyorum sert üsluplu olabilirim ama hakareti de bilirim aptallığı da... üstü kapalı tehdit etmiyorum kimseyi... sen kendi adına kendine acı ve neden üstüne vazife olmayan şeylere maydonoz olduğunu düşün...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,093
     Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Yaz diyen cikmadi oylama sonucuna sadik kalicam diger arkadasla bagim yok forum yoneticisi guneysu dan teyit edebilirsin bu Kadar paranoya ya gerek yok
    paranoya sende mi, bende mi bilmem ama sen de düşün sn armada... üslubunuz aynı ve şahıs sadece bana ayar vermek için üye olmuş ve yazdığı bütün mesajlar bana yönelik. sözüm ona rahatsız olmuş ve memuriyet adabına yakışmaz tutumlar içindeymişim. ben size memurum diye hava atmadım bunu dile getirerek bir şey yapmadım ama siz olsanız da farklı düşünmezdiniz... bu konuda cevap hakkım var deyip gene lütfen başlamayın.
    oylamayı siz istediniz ve nasıl sn selam gitti ve hiçbir tacize cevap vermediyse oylamanın sonucuna razı olun...
    Güle güle... gittiğiniz yerde mutlu olun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,093
     Alıntı Originally Posted by gyocu Yazıyı Oku
    İşte ben de tam bunu savunuyorum sn. Partner. Herkes yazmakta özgürdür ama kimse kimseye hakaret ya da tehdit edemez. Ama hala anlamamakta ısrar etmek ve hakaretlere devam etmek de neyden kaynaklanıyor aslında anlamak çok zor değil.

İnşallah dediğimiz gibi savaş falan çıkmaz da rahat bir nefes alırız hep beraber. Hakaretler de son bulur umarım. Yine de düzelmesini dilemekten başka bir şey gelmez elden.
    el insaf el insaf... ben sana farkında olmadan bir şey mi yaptım... şimdi bir şey söyleyeceğim ne yaşıma ne kişiliğime uymayacak... var git yoluna... var git ... ya bir mesajın da bensiz değilse, bana çamur atmadan , kışkırtmadan bir mesajın yoksa hatta bir paragrafın bile yoksa kimsin sen? ne yapmaya çalışıyorsun? benim tanıdığım biri misin? belalım mısın kendini öyle mi sanıyorsun... en kısa zamanda çalıştığın kurumun ilgili servisine uğra da daha fazla tahribat olmadan çözüme kavuş... derdfin bensem sana net söyledim özelden yaz ya da lütfet karşı karşıya gel... klavye kahramanlığını bırak gerçekle iştigal et...

Sayfa 462/700 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •