Sayfa 462/568 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562 ... SonSon
Arama sonucu : 4537 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: Viop LXIV

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Short da var long da abi. Longlari kapanışta veririm. Shortlar kalır.
    aksiyon olsa haziran vade short bu vade long yabacam da aksiyon olmamış.

insan verir % 3 5

2. At izi,it izine karıştı .Bana göre bu tabirin net karşılığı çözümsüzlüktür.Herhangi bir konuda bir çözüm istenmiyorsa, bir şekilde at izi it izine karıştırılıyor.

Savaş büyük .Haliyle böyle olunca savaş argümanları da büyük oluyor.Ama hayalî düşmanlar yaratarak onlarla savaşmak her zaman kolaydır ve zaferi getirir.Zor olan gerçeklerle/olgularla / kendimizle savaşmak.Ama en önemlisi savaşın her zaman bir kaz***** olurken iki ve hatta daha fazla kaybedini vardır.İşte bu nedenle kazanandan çok kaybedini olacak bir savaşın içindeyiz....

3. mayıs itibariyle en çok bu grafı merak ediyorum.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4.  Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    At izi,it izine karıştı .Bana göre bu tabirin net karşılığı çözümsüzlüktür.Herhangi bir konuda bir çözüm istenmiyorsa, bir şekilde at izi it izine karıştırılıyor.

Savaş büyük .Haliyle böyle olunca savaş argümanları da büyük oluyor.Ama hayalî düşmanlar yaratarak onlarla savaşmak her zaman kolaydır ve zaferi getirir.Zor olan gerçeklerle/olgularla / kendimizle savaşmak.Ama en önemlisi savaşın her zaman bir kaz***** olurken iki ve hatta daha fazla kaybedini vardır.İşte bu nedenle kazanandan çok kaybedini olacak bir savaşın içindeyiz....
    Öbür hayata gitmedim görmedim yalnız bu hayatta en tehlikeli insan KALP GÖZÜ KARARMIŞ insan her şeyi yaptırır .
    FORMASYON AVCISI 53

vaybe hekts 3,19 tale.

6. Bulut toaso grafı yorumlarmısın denmiş 10 gündür trade ettik vur kaçla hem spot hem vıop tarafı bugun şort bastık formasyondan 196 kritik altı saatlik kapanışta devam edicem formasyon hedefi 188-189 bölgesi 197 üstü kapanışlarda kapatırım oyun bende bu dönem vur kaç
    FORMASYON AVCISI 53

7.  Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    At izi,it izine karıştı .Bana göre bu tabirin net karşılığı çözümsüzlüktür.Herhangi bir konuda bir çözüm istenmiyorsa, bir şekilde at izi it izine karıştırılıyor.

snop abi savaş derken çinçençonla trumb reisin kavgasından mı bahsediyorsun.

bas pala bas bas bas.....

Sayfa 462/568 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •