Sayfa 463/673 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563 ... SonSon
Arama sonucu : 5379 madde; 3,697 - 3,704 arası.

Konu: SRVGY - Servet GYO A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku

teknik ...teknik... teknik...işte bana bu borsada saçma gelen en önemli unsurlardan biridir. hani sabah kalkar falını okursun da orada kendine bişeyler hep yakıştırırsın ya.vay anasını dersin adam sanki beni tarif ediyor.şimdi bu da öyle bişey ...fala inanma ama falsız kalma.teselli misali...
    ben teknik dediğin zaman atıyorum hissede sıkışma var en geç 3 gün içinde aşağı veya yukarı hareket yapmalı dedin mi bunu yapmalı.yoksa sıkışma var hedef burası dedin de burayı (6 ayda mı desem 3 senede mi desem..) görürse ona nalıncı ziyanın doğmamış çocuğa don biçmesine benzer.öyle ya terzi varken nalıncı niye don biçsin dimi? Bakın ben tekniğin t sinden anlamam vallahi de billahi de t sinden anlamam.şimdi dünyanın en iyi teknikçisi ne diyebilir? (efendim bu hisse bollingerin üstünde kaldığı sürece,üçgenleri prizmaları yaptığı sürece,bayrak direğini diktiği sürece,19 direncini hacimli geçtiği sürece,üçlü dip 5 li kulp,6 lı fincan yaptığı zaman................ hedef 49 dur) güzeeeelllll.anlamadığım bi sürü terim ile saymış da saymış önemli olan sonucun tatminkar olması ve hoşuma giden tarzda olması.mutlu muyum? hemde istemediğim kadar.
    şimdi bu en ünlü teknikçinin yorumundan sonra,tekniğin t-sini bilmeyen benim teknik yorumuma gelelim.Ben de diyorum ki,17 de sağlam taban oluşturan hissede ilk hedef 19.40 orası aşılırsa 24.21 orası hacimle geçilirse önünde engel mengel kalmaz..düz ovaya iner.bastın mı gaza saatte 300km/h hızla hisse 49 da durur.biraz geri gelir 42 de yataya girer.sonra ver elini 70.... 80....90...100....140.... 200...300...(pardon fren tutmadı ) bunu 250 ye bağlayalım.yani kısacası bu hisse 250 yi görecek.bu kesin ve netttttttt.
    şimdi ünlü teknikçi zaman verdi mi ??? yokkkk
    Ben zaman verdim mi??? yokkkk
    ortak paydamız YOK sa o zaman sorun yok demektir.
    ikimizin de dediği olacak.illa ki olacak. ammaaaaaaa
    bu dediklerimi biz ve oğullarımız asla göremeyecek...bu da bir gerçek.
    Ama bu rakamları illa ki bu hisse görecek.
    Al sana teknik yorum işte.
    Unutmayın dünyanın en ünlü teknikçisi yoksulluktan londra'da Hayde parkta banklar üzerinde ölü bulunmuştur.
    Tekniği temel çizer.son sözü spek söyler...
    teknik meknik yorumlar ancak kovid-19 virüsü gibi damlacık halinde havada askıda kalır...o da en fazla 3-5 saaat.
    Olay bu
    Hani sende sabır gani de.diyelim ki oğlunda da mani.acaba tornunda bu sabır olacak mı?.işte buna odaklanmak lazım.
    YTD.
    2.35 'den beri hareketlerde degisen bir sey yok ! 2.50-3 arasi da ayni tavirlar vardi hala ayni !

bu mubareklerden fazlaca birsey beklememek lazim ! su akar yolunu bulur.

yatırım tavsiyesi degildir

2.  Alıntı Originally Posted by by ben Yazıyı Oku
    Sorun yok er geç hedefine ulaşır)))
    tabi ülmiiiiiii tabiiii. ben de farklı bişey demiyorum sonuçta. ne dedim??? sabır sende gani,oğlunda Mani,tornunda hani??? yani sende ve oğlunda sorun yok da tornunda sabır Hani??? yok tabi,olmaz da.zamane gençliğinden sabır beklemek zor.önemli olan sen tornunu bu bekleme modunda tutabilme başarısını gösterebilecek misin? Bunu başarırsan 3. kuşakta hedef yakalanır

3. Borsa sabırsızların parasının sabırlılara aktarıldığı bir alan. Sayın 2020 ve diğer arkadaşlar doğru şirkette bekliyoruz sanırım farklılıklarımız sadece zaman yönetiminde lakin sayın 2020 nin ifade ettiği gibi sene sonu karı 1 milyon tl ve üstü olması şirketi üç haneliler kategorisine itecek sanırım sabırdan kast ederek herkesin kazanmasını arzu ettiğini ifade ediyor.. Umalım da bi ran önce para şirket bilançosuna yansısın...

4.  Alıntı Originally Posted by SESA Yazıyı Oku
    Borsa sabırsızların parasının sabırlılara aktarıldığı bir alan. Sayın 2020 ve diğer arkadaşlar doğru şirkette bekliyoruz sanırım farklılıklarımız sadece zaman yönetiminde lakin sayın 2020 nin ifade ettiği gibi sene sonu karı 1 milyon tl ve üstü olması şirketi üç haneliler kategorisine itecek sanırım sabırdan kast ederek herkesin kazanmasını arzu ettiğini ifade ediyor.. Umalım da bi ran önce para şirket bilançosuna yansısın...
    Tek seferlik bir kâr ile 6 milsi gitmesi ne kadar mantıklı ? Afaki şeyler yazıp milleti de yanlış yönlendirmesek iyi olur.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by mehmet tercüman Yazıyı Oku
    Tek seferlik bir kâr ile 6 milsi gitmesi ne kadar mantıklı ? Afaki şeyler yazıp milleti de yanlış yönlendirmesek iyi olur.

tek seferlik kar rakamından olaya bakarsan sen dediklerimizden hiçbirşey anlamazsın.Burada şirketin gerçek değerinin ortaya çıkması,yani defter değerinin güncellenmesi,yani şirketin büyümesi ve gelecekteki beklentileri yani projeksiyonları önemli.bunu öngören gözler kazanır.afaki şeylerden bahsedip masal anlatmıyoruz.sırf bir parametreden hareket edersen bir yere varamazsın.bu biiiiirrrrr....
    ikincisi orada satılması her an söz konusu olan 142 dönüm arazinin ben en azından 280 milyon avroya satılacağını tahmin ediyorum.ki bu rakamı her halükarda görür hatta üstünü bile görür. o zaman da al sana 700 milyon kar rakamı.demek ki o bahsettiğin kar rakamı bir defaya mahsus değilmiş.
    Sonuçta ilk satıştan kasaya hisse başı 14 tl,satılacak yerden ise hisse başı 22 TL,yurtiçi değeri hisse başı 7TL olmak üzere toplamda 43 TL defter değeri oluşacak.Bu rakamın her halükarda üzerine çıkacağını tahmin ederek 50-70 arası bir fiyatları göreceğini öngörmekteyim.
    Ama bu dediklerimi kaaale almayın,deli saçmasıdır deyin geçin......YTD.

6.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    tek seferlik kar rakamından olaya bakarsan sen dediklerimizden hiçbirşey anlamazsın.Burada şirketin gerçek değerinin ortaya çıkması,yani defter değerinin güncellenmesi,yani şirketin büyümesi ve gelecekteki beklentileri yani projeksiyonları önemli.bunu öngören gözler kazanır.afaki şeylerden bahsedip masal anlatmıyoruz.sırf bir parametreden hareket edersen bir yere varamazsın.bu biiiiirrrrr....
    ikincisi orada satılması her an söz konusu olan 142 dönüm arazinin ben en azından 280 milyon avroya satılacağını tahmin ediyorum.ki bu rakamı her halükarda görür hatta üstünü bile görür. o zaman da al sana 700 milyon kar rakamı.demek ki o bahsettiğin kar rakamı bir defaya mahsus değilmiş.
    Sonuçta ilk satıştan kasaya hisse başı 14 tl,satılacak yerden ise hisse başı 22 TL,yurtiçi değeri hisse başı 7TL olmak üzere toplamda 43 TL defter değeri oluşacak.Bu rakamın her halükarda üzerine çıkacağını tahmin ederek 50-70 arası bir fiyatları göreceğini öngörmekteyim.
    Ama bu dediklerimi kaaale almayın,deli saçmasıdır deyin geçin......YTD.
    1-50-70 arası üçlü rakam etmiyor.
    2-50 ile 70 arasında % 40 fark var.
    3-Şu anki durumda oswe nin kalan kısmının satışı yok olursa değerlendiririz.

7.  Alıntı Originally Posted by mehmet tercüman Yazıyı Oku

Geçmiş yıl karlarında 43 TL olacak şirketin sadece 50-70 TL arasında fiyatlanmasına ben razı olurum da piyasa olur mu bilmem . Lakin şirketin defter değerinin güncellenecek olması gercekten baslı başına bir kazanım.

8.  Alıntı Originally Posted by mehmet tercüman Yazıyı Oku

1-)benim yazımda 3 lü rakamdan bahsettim mi?????????
    2-)50-70 arasını ben dediysem bu aralıktaki fiyatlanmaları belirleyecek olan tahta yapıcının keyfiyetinden tutun da kalan yerin satış fiyatının 280-320 miyon avro arasındaki fiyatlanmaya kadar birçok parametredir.Kaldı ki tahminde %40 oynama olamaz mı yani??? ne deseydim 50-50.20 mi yani?? reysaş 1.77 den önerdiğim zaman hisse 4-6 arasına gider demiştim.12 oldu.olmasa mıydı yani.şimdi bunda ben 50-70 dediysem 100 olmayacağı anlamına gelmez.
    3-)Kalan yerin satışı yok olur derken sağlam bir duyum mu aldınız yani.yoksa rüya mı gördünüz.patron genel kurulda burasının kesinlikle satılacağını ifade ederken,ayda yaklaşık 1-2 müşterinin geldiğini ve milyar dolarlık şirketler olduğunu ifade ettiler.fazla değil 2-3 aya kalmaz satış haberi gelecektir umarım.
    dipnot.:buradaki yazılarım öyle göbekten sallama politikasıyla yazılmamıştır.her kelimenin bir dayanağı ve bilgi birikimi vardır.
    unutmayın oturduğu yerde kazanan bir tavuktur.ikinci bir yaratılmış görmedim.
    anlayacağınız bu işler gazel atmakla ağıt yakmakla ne bileyim işembe_i kübradan sallamakla ya da hayal dünyanızı geliştirmekle bazı modellemeler ya da simülasyonlar yapmakla olmuyor.hele hele acabalarla hiç olmuyor.

Sayfa 463/673 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •