Sayfa 463/1000 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 3,697 - 3,704 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Valla emmiden 3 gundur duzgun haber alinamiyor
    En cok 67 yasinda olmasina ragmen eve genc birini atmisti
    Umarim birsey olmamistir 😃😃😃
    Webster üstad emmi buralarda ama fan fini fin fon işlerinden başını kaldıramıyor.
    TOT'da merdiveni bekliyorum.
    Merdiven sonrası, endekse göre ACC yapacağım.
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Baybars10 Yazıyı Oku
    Herkese selamlar ve saygılar forumu ilk gününden itibaren okuyarak bu son sayfaya geldim yaklaşık 3 günümü aldı bende borsada bazen al sat bazen al tut şeklinde takiliyorum ama yatırım fonları dikkati mi çektiler ve bu fonların ustadlarini buldum.Hepinize sevgi ve saygılar ben biraz avcı sistemiyle çalışırım düşünce alırım o vakte kadar beklerim sabırla sizlerle uzun bir dostluk kurarak ve yaptığım işlerde analizleri sizlerle paylaşarak katkı sunmayı isterim.
    Hoş geldiniz üstad.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

3.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    AIS e bakin katilim fon lideridir. En guvendigim pdf uzeri ve pozitif fon...
    Anladığım kadarı ile o getiri oranları buradakilerin çoğunu kesmiyor üstadım.

4.  Alıntı Originally Posted by Cannnnn Yazıyı Oku
    Fonlardan para kazanmaya çalışan insanlar olarak burada hepimizin ihtiyacı olan en önemli şey sanırım endeksin yönü ve vadesi. Bu konuda aramızda güzel analizler yapan arkadaşlar var ve aramızda bu yönüne güvendiği arkadaşları veya takip ettiği kişiler olanlarda vardır sanıyorum örnek vermek gerekirse bir arkadaşımız bir YouTube kanalı tavsiye etti, bende o kanalı takip etmeye başladım, bilgi bilgidir (tabiki kendi süzgecimizden geçirerek). Endeks öngörülerine güvendiğim birisi var, kendisi endeks yönü ve hatta vadesine kadar (vade 1-2 gün şaşıyor bazen). Burada onun endeks ile ilgili güncel öngörüsünü yazmak istiyorum, şimdiye kadar hep isabetli öngörülerde bulundu ama sonuçta insan, olur ya bu sefer gerçekleşmeyebilir tabiki. Yine de hepimizin aklımızın bir köşesinde bulunması için yazmak istiyorum. Ama açıkçası burada gelebilecek tepkileri tahmin edemediğim için çekiniyorum. O yüzden önce böyle bir yazı yazarak bu konudaki düşüncelerinizi almak istedim. Sizce burada böyle birşey yazmam uygun olur mu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Tabi yapılabilinir. Ancak tahmin yapılırken altını doldurmak gerekir. yani sadece bir tahminde bulunmak yerine, neden o seviyelere gelebileceğini de açıklamak gerekir ki; tahmin tutmasa dahi kabul edilebilinir.

5. Simdi endeksin yonu ve vadesi onemli denmis bu fonlar icin lakin 3 aralikta endek 95 bin miş simdi 105.000 yaklasik %10 artis var lakin burada konusulan hisse yogun fonlarin hepsi 1 yiilik 30un uzerinde getirmis nerdeyse.. yani bu fonlar türev, aciga satis vs ne kadar enstruman varsa kullanıp getiri elde etmeye calismislar.onemli olan acaba ayni basariyi onumuzdeki senede gosterirlermi

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Webster üstad emmi buralarda ama fan fini fin fon işlerinden başını kaldıramıyor.
    TOT'da merdiveni bekliyorum.
    Merdiven sonrası, endekse göre ACC yapacağım.
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    jmk ustad bede pazartesı beklıyordum olmadı.merdıven yapmazsa aylık getırı 1.1 lerde olacak ve fondan ayrılmalar baslar benım gıbı..portfoyumun yuzde 30 tot da.. sana bır soru..acc eger bıst duserse ayakta kalr mı

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    MAC ve GMR konuşulmaya devam edecek o zaman üstadım
    Son gün sürprizi olmazsa bu ayın şampiyonu TKF. MAC ve GMR de harika getiriler (% 15.x) sağladılar. Bu gençleri tebrik etmezsek ayıp etmiş oluruz üstadım. EID'deki gençler MIGROS ve ODAS pozisyonlarını kapattılar mı yeni dağılımda ona bakacağım. Gösterdikleri eşsiz şeffaflıktan dolayı onlara da teşekkürlerimi sunuyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Son gün sürprizi olmazsa bu ayın şampiyonu TKF. MAC ve GMR de harika getiriler (% 15.x) sağladılar. Bu gençleri tebrik etmezsek ayıp etmiş oluruz üstadım. EID'deki gençler MIGROS ve ODAS pozisyonlarını kapattılar mı yeni dağılımda ona bakacağım. Gösterdikleri eşsiz şeffaflıktan dolayı onlara da teşekkürlerimi sunuyorum.
    En şaşırtıcı olan GMR oldu benim için 40'dan fazla hisseyle böyle bir getiri elde etmek büyük başarı bence TKF'de BİST yukarı hareketine devam eder aynı performansı gösterirse ACC'yi yerinden edecek sanki. MAC zaten bildiğimiz gibi saf hisseyle devam edecek. Bakalım önümüzdeki ay nasıl olacak.

Sayfa 463/1000 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •