Sayfa 463/1000 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,697 - 3,704 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    zamanında yabancı ortaklarla satış görüşmemiz sürüyor. şu anda fabrikayı geziyorlar diye kap atmışlardı. 10-15 sene olmuştur.

sonra malı kitleyip peşine de bedellileri yapıştırdılar
    aynen, ne gunlerdi yaw

biodizel fln hikayeleri

2.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Dunya savaşı çıkarmak isteyen bunak oe ve çetesi gitti bu demokrat oe larini asit ile yakıp yönetmek lazım dunyadan
    Trump 5 yıl önce ki gibi ise dünya rahatlar bir nebze tahminim
    Trump savaşları durduracagim dedi.
    Amk bunak demokratları asit döküp yakilmalilar

3. saatlik bar yüksekliği ve hızı hiç fena değil .. derki ben itkiselim ...yani yukarı say beni diyor.. ytd.. 12:00 tekrar bakalım muhafaza edebilecek mi .? ytd...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bu dip bu kıvırma ile bulunmaz anlıyoruz her kademeye zar atıyorsunuzda içerdeki siyasetin ateşinin çıkması dışarda ABD seçimleri elinizi bozuyor.Sıkıntı yok kendi adıma tahtalarımı seçtim 7+3 süpriz kupon alarmlar kuruldu o ağacın altında seni bekliyor olacaz.
    hayırlı salılar
    pandemi mart 2020 başlangıç bize gelmesi 2020 sonu dolar bazlı oradan pıst 100 %45 aşağı geldi.
    yanlış graflara bakma.
    pıst 100 dolar bazlı %40-45 aşağılara gelmesi normal olur bana göre.
    2 aydır ağzımızda tüy bitti resetlemeleri gerek diye aynı resetleme
    tuik verilerinde var doğru rakamları bulmak için resetleme yapmak gerek sonra yeni sayfa açarsın doğru verileri hesaplayarak devam edersin.
    [QUOTE=sindoma53;6921400]

3.44 den beri düşüncelerim bu yönde ve hala dolar bazlı pahalı olduğumuzu düşünüyorum.
    graf tamamen aylık barlara döndü.2.52-2.50 bölgesinden 2 kere V.F alımları geldi buna dikkat edilmeli[/QUOTE]

bu bölgedeyiz graf 240 dk dır 16 barı ile karar verecekler benim seneryomda.merdiven devam edecekse beklentim bu yönde.
    dip not okuma özürlü olanlar bu graflara bakmasın.
    sonra sen hep düşücek dedin diye burada konuşup kendine güldürmesin.

Bu analizler-mesajlar bıst100; 2.50-52 dolar iken ..yani en diplerde yazıldı(son 2 günün mesajları)...CESARETİNİ TEBRİK EDİYORUM paşammmmmmmmmm...

Geçmişte batmış birisi olarak ,SEN NE ZAMAN AL DERSEN alacağım...ve hayrına bağış bile yapacağım...

SİNDOMA GİBİ orta vadeli öngörücü...ben görmedim..''Parti kur,seçmenin olayım...''

%40-45 düşmesi için 2-.2.10 dolar görülmeli..RESETLEME OLAYI...O zaman ben bu kur ile 7100 de bekliyor olacağım...

o zaman ben kaçar...7200-100 olunca lütfen haber verin..alışa geçeceğim...

ADİOSSSSSSSSS
    Son düzenleme : ABKA; 06-11-2024 saat: 12:10.

5.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    zamanında yabancı ortaklarla satış görüşmemiz sürüyor. şu anda fabrikayı geziyorlar diye kap atmışlardı. 10-15 sene olmuştur.

sonra malı kitleyip peşine de bedellileri yapıştırdılar

İnceledim.Mubarek adamlarmiş ,3-4 şirketleri varmış. Hepsi gözaltına düşmüş. Eski Alyag şimdiki Almad kötü yoldan kurtulmuş!!Ana pazara çıkmış.
    Yeniden sektör değişimi var gibi.
    Ruzy Finansal

6. ilk tavan mgros .. geldi u-30 dan ... devamıda gelir umarım .. kapanış +4 üzeri palayı tebrik ederim ytd.. Alper haklısın arkaya bakmamalı ..ytd..cümleten bol şans ...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

7. İki saatlik hacim yüksek. UZun zamandır bu hacimleri görmüyorduk.
    İnşallah BOFA kazığın ucunu bilemiyordur.

8. 23 DERECE
    @yirmiucderece
    ·
    3s
    Rasim Ozan Kütahyalı:

"Emin olduğum bir konu var. Erdoğan 2033'e kadar görevine devam eder.

Olaki bir kriz çıkar, dolar 100 TL'ye fırlayıp mızrak çuvala sığmazsa devletin B Planı hazır: Mansur Yavaş..."

süre 5 yıl ise bu daha 9 sene reis der nasıl olacak o iş acaba ?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 463/1000 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •