saatlik bar yüksekliği ve hızı hiç fena değil .. derki ben itkiselim ...yani yukarı say beni diyor.. ytd.. 12:00 tekrar bakalım muhafaza edebilecek mi .? ytd...
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
[QUOTE=sindoma53;6921400]
Bu analizler-mesajlar bıst100; 2.50-52 dolar iken ..yani en diplerde yazıldı(son 2 günün mesajları)...CESARETİNİ TEBRİK EDİYORUM paşammmmmmmmmm...
Geçmişte batmış birisi olarak ,SEN NE ZAMAN AL DERSEN alacağım...ve hayrına bağış bile yapacağım...
SİNDOMA GİBİ orta vadeli öngörücü...ben görmedim..''Parti kur,seçmenin olayım...''
%40-45 düşmesi için 2-.2.10 dolar görülmeli..RESETLEME OLAYI...O zaman ben bu kur ile 7100 de bekliyor olacağım...
o zaman ben kaçar...7200-100 olunca lütfen haber verin..alışa geçeceğim...
ADİOSSSSSSSSS
Son düzenleme : ABKA; 06-11-2024 saat: 12:10.
ilk tavan mgros .. geldi u-30 dan ... devamıda gelir umarım .. kapanış +4 üzeri palayı tebrik ederim ytd.. Alper haklısın arkaya bakmamalı ..ytd..cümleten bol şans ...
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
İki saatlik hacim yüksek. UZun zamandır bu hacimleri görmüyorduk.
İnşallah BOFA kazığın ucunu bilemiyordur.
23 DERECE
@yirmiucderece
·
3s
Rasim Ozan Kütahyalı:
"Emin olduğum bir konu var. Erdoğan 2033'e kadar görevine devam eder.
Olaki bir kriz çıkar, dolar 100 TL'ye fırlayıp mızrak çuvala sığmazsa devletin B Planı hazır: Mansur Yavaş..."
süre 5 yıl ise bu daha 9 sene reis der nasıl olacak o iş acaba ?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Yer İmleri