Originally Posted by
serdar yildiz
hisse gelecek günlerde 9 lira hatta 8 liralarda işlem görürse sen utanirmisin acaba, ayrıca türkiye'de 525 milyonluk yatırım yapacagim diyen bir firmanın hisseleri hergun tavan giderdi hisse 9 yerine 29 olurdu, oysa geriye gidiyor farkındamısın, ben son yıllarda 525 milyon yatırım yaoan koca sanayi devlerinden bile yatırım duymadım. önümüzde ki günlerde hisse 8 liralarda işlem yapınca sen utanacakmisin merak ediyorum,
ayrıca sen daha gecenlerde ben sattım hisseyi çıktım demiştin senin sözüne guvenmi olur ,bir öyle bir böylesin sen, uzatma sana kále alıp cevap yazmayacagim artık.
bende hisse yok! Hisse brut takasta alsat yapamadıgım ıcın girmiyorum. Fakat hareket zamanı yıne burada olacagım. Sizin konuştuklarınız altı olmayan boş yazılar. Bozuk plak gibi sürekli aynı seyler söylüyorsunuz. Karamsarlık karamsarlık sendersın kı dostoyevksı okuyoruz! Yatırım sabır işidir sabır dün gece abd -6 kaparken mıllet yusuf cekıyordu önlem almak sendendır verılerı okumak yıne sendendır. Yuksekten hisse alman ıcın sirketin bir acıklaması mı vardı?
Serbest piyasa koşullları var kimse sana bıcak dayamıyor bu hisseyi al dıye!!!
Avukatlarada boşa para verme yazıktır günahtır!!!!
Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
Namık Kemal
Yer İmleri