Sayfa 464/832 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564 ... SonSon
Arama sonucu : 6649 madde; 3,705 - 3,712 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by Serdar yildiz Yazıyı Oku
    Hisse gelecek günlerde 9 lira hatta 8 liralarda işlem görürse sen utanirmisin acaba, ayrıca Türkiye'de 525 milyonluk yatırım yapacagim diyen bir firmanın hisseleri hergun tavan giderdi hisse 9 yerine 29 olurdu, oysa geriye gidiyor farkındamısın, ben son yıllarda 525 milyon yatırım yaoan koca sanayi devlerinden bile yatırım duymadım. Önümüzde ki günlerde hisse 8 liralarda işlem yapınca sen utanacakmisin merak ediyorum,

Ayrıca sen daha gecenlerde ben sattım hisseyi çıktım demiştin senin sözüne guvenmi olur ,bir öyle bir böylesin sen, uzatma sana kále alıp cevap yazmayacagim artık.
     Alıntı Originally Posted by Serdar yildiz Yazıyı Oku
    Yaw arkadas ne direksiyonu, 525 milyon yatırıma piyasa inansaydi hisseyi o direksiyincunun elinden sattikca alirdi diğer kurumlar, bu fiyat hayal olurdu, 525 milyon büyük dev sanayi sirketleri yapmıyor bu ülkede, hiç duydunmu bu büyüklükte bir yatırım sen, kimse inanmadı ky olarak bizden başka.hayal dünyasında yaşa mayi bırakalım artık. Bu yatırımla bu hisse 30 lirada olurdu on günde.tahtaci zerre korkmadan yuzbinlerce lot satışa koyuyor görnuyormusunuz, hiç bu hisseyi kaptirirsam nasıl alacağım diye korkuyor mu, tersine alıcı oldukça veriyor, ve her gün on kademe aşağıdan başlıyor satışa.

Burda böyle diyerek milleti aldatmayin lütfen hayal dunyasindan çıkın artık.
    Yazdıklarımı okursanız anlayabiliyorsaniz zaten sorun yok.

Birdaha geçmiş olsun artık hisse 9 altında yarından itibaren ,artık çıkaracak yukarıya bir haberde gelmez, okullular da alacak değil tekrardan hisseyi ,bu iş burda biter hergun biraz daha biraz daha iner aşağıya ,855 ler de tepki gösteren yatırımcı bunada alıştı nasıl olsa artık tepkide gelmez biter buda böyle

2.  Alıntı Originally Posted by merdem Yazıyı Oku
    Buna ilaveten, kendi düşüncesinden farklı düşünene tahammül yok ve eleştiriler çok sert.
    Bugün yaptığım ve bana göre diyerek başladığım bir düşünce için "milleti aldatmayın" yaftasını yapıştırdı arkadaş.
    Canı yandığı için cahilce konuştuğuna bağlıyorum.
    Burada herkes düşüncesini yazsın, bilgiler paylaşsın istişareler olsun iyi olmaz mı ?
    Siz bu şahsın speğin adamı olduğunu hala anlamadınız mı? Elinde hisse olan birisi "sakın bu hisseyi almayın ben battım siz batmayın" gibi kelimeler sarfeder mi? Böyle yorumlar yaparak hisse aldırmamaktan ziyade elinde hisse olanları sattırmaya çabalıyor. Aynı yazıları temcit pilavı gibi dönderip dönderip yazıyor, Adım gibi eminim ki bütün forum sitelerinde böyle yazılar yazıyordur. Tabi senin tuzun kuru diyerek birazdan bana da saldıracak.

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmet1972 Yazıyı Oku
    Siz bu şahsın speğin adamı olduğunu hala anlamadınız mı? Elinde hisse olan birisi "sakın bu hisseyi almayın ben battım siz batmayın" gibi kelimeler sarfeder mi? Böyle yorumlar yaparak hisse aldırmamaktan ziyade elinde hisse olanları sattırmaya çabalıyor. Aynı yazıları temcit pilavı gibi dönderip dönderip yazıyor, Adım gibi eminim ki bütün forum sitelerinde böyle yazılar yazıyordur. Tabi senin tuzun kuru diyerek birazdan bana da saldıracak.
    Gerçekten benim hisse sattirmaya çalıştığımı ni düşünüyorsun, ben mahkemeye vermeye hazırlanıyor um vede görüştüm dosya hazırlanıyor, eğer spek adsmiysam ben benim Allah belami versin yok sen isen veya iftira arıyorsan veya ben doğruları yazıyorum bilgilendiriyorum okullu kardeşlerin hirsizliklarini önceden haber veriyorum diye gelip bana çamur atiyorsan senin Allah belanı versin.

Dikkat edersen hangimiz suçlu isek onun icin her ikimiz için bela okudum. Yani direk sen suçlusun demedim,dediğim şeyler sende ise

4. Arkadaşlar ben avukat ile görüştüm ve mahkemeye vereceğim benimle birlkte hareket etmek isteyen varsa özelden yazsin tel numaramı vereceğim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
     Alıntı Originally Posted by serdar yildiz Yazıyı Oku
    hisse gelecek günlerde 9 lira hatta 8 liralarda işlem görürse sen utanirmisin acaba, ayrıca türkiye'de 525 milyonluk yatırım yapacagim diyen bir firmanın hisseleri hergun tavan giderdi hisse 9 yerine 29 olurdu, oysa geriye gidiyor farkındamısın, ben son yıllarda 525 milyon yatırım yaoan koca sanayi devlerinden bile yatırım duymadım. önümüzde ki günlerde hisse 8 liralarda işlem yapınca sen utanacakmisin merak ediyorum,

ayrıca sen daha gecenlerde ben sattım hisseyi çıktım demiştin senin sözüne guvenmi olur ,bir öyle bir böylesin sen, uzatma sana kále alıp cevap yazmayacagim artık.
    bende hisse yok! Hisse brut takasta alsat yapamadıgım ıcın girmiyorum. Fakat hareket zamanı yıne burada olacagım. Sizin konuştuklarınız altı olmayan boş yazılar. Bozuk plak gibi sürekli aynı seyler söylüyorsunuz. Karamsarlık karamsarlık sendersın kı dostoyevksı okuyoruz! Yatırım sabır işidir sabır dün gece abd -6 kaparken mıllet yusuf cekıyordu önlem almak sendendır verılerı okumak yıne sendendır. Yuksekten hisse alman ıcın sirketin bir acıklaması mı vardı?
    Serbest piyasa koşullları var kimse sana bıcak dayamıyor bu hisseyi al dıye!!!
    Avukatlarada boşa para verme yazıktır günahtır!!!!
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

6. Satis hedefimi revize ettim 10,35 ten 11,15 e cikardim.ay sonuna kadar gormeyi umuyorum.parasal/konjonkturel extra degisik duruma gore hedefim de degisecektir.satinca da mutlaka haber verecegim

7. Görelim Mevla neyler, neyler ise güzel eyler...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
    buralarda sürünmeye devam 2 ceyrek bılancosuna yatırım yapmak lazım...
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

Sayfa 464/832 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •