Alıntı Originally Posted by Serdar yildiz Yazıyı Oku
Hisse gelecek günlerde 9 lira hatta 8 liralarda işlem görürse sen utanirmisin acaba, ayrıca Türkiye'de 525 milyonluk yatırım yapacagim diyen bir firmanın hisseleri hergun tavan giderdi hisse 9 yerine 29 olurdu, oysa geriye gidiyor farkındamısın, ben son yıllarda 525 milyon yatırım yaoan koca sanayi devlerinden bile yatırım duymadım. Önümüzde ki günlerde hisse 8 liralarda işlem yapınca sen utanacakmisin merak ediyorum,

Ayrıca sen daha gecenlerde ben sattım hisseyi çıktım demiştin senin sözüne guvenmi olur ,bir öyle bir böylesin sen, uzatma sana kále alıp cevap yazmayacagim artık.
 Alıntı Originally Posted by Serdar yildiz Yazıyı Oku
Yaw arkadas ne direksiyonu, 525 milyon yatırıma piyasa inansaydi hisseyi o direksiyincunun elinden sattikca alirdi diğer kurumlar, bu fiyat hayal olurdu, 525 milyon büyük dev sanayi sirketleri yapmıyor bu ülkede, hiç duydunmu bu büyüklükte bir yatırım sen, kimse inanmadı ky olarak bizden başka.hayal dünyasında yaşa mayi bırakalım artık. Bu yatırımla bu hisse 30 lirada olurdu on günde.tahtaci zerre korkmadan yuzbinlerce lot satışa koyuyor görnuyormusunuz, hiç bu hisseyi kaptirirsam nasıl alacağım diye korkuyor mu, tersine alıcı oldukça veriyor, ve her gün on kademe aşağıdan başlıyor satışa.

Burda böyle diyerek milleti aldatmayin lütfen hayal dunyasindan çıkın artık.
Yazdıklarımı okursanız anlayabiliyorsaniz zaten sorun yok.

Birdaha geçmiş olsun artık hisse 9 altında yarından itibaren ,artık çıkaracak yukarıya bir haberde gelmez, okullular da alacak değil tekrardan hisseyi ,bu iş burda biter hergun biraz daha biraz daha iner aşağıya ,855 ler de tepki gösteren yatırımcı bunada alıştı nasıl olsa artık tepkide gelmez biter buda böyle