Sayfa 464/1002 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 3,705 - 3,712 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    Devrim bey iyi hos ama iste malesef onun ongordugu gibi abd enflasyon oranin yuksekligi ve sonucu olarak tahvil tarafinda reel faiz getirisi olmadigindan degerli metellarin ralli yapacagini savunuyor piyasa kurallari da bunu soyluyor ama olmuyor tabi son ceyrek de degisir mi bilemeyiz ama degerli metallarin baskilandigi bir gercek belli seviyelerde kafasina vuruyorla ons altin olsun gumus olsun

Once basel kriterlerinden medet umdu olmadi
    Delta varyanti dedi olmadi normal sartlarda delta varyanti riski ile ons altinda 1930 siniri patlatilmaydi olmuyor

Tabiki bu baskilamanin da sonu var ama ne zaman uzun pozisyonu koruyabilecek maliyetine katlanabilecek sabir ve finansal guc lazim

Devrim bey ve onun gibi dusunenlerin hedefi ons tarafinda 2050 usd

CFTC FX Trader pozisyonlardinda da en son yanlis hatirlamiyorsa %76 long pozisyondalar bu da olumlu veri ama ralli ne zaman olacak bilmiyoruz

Keza virus bir nebze daha sonumlenirse bugun ons 1765 usd dondugumuz yerden daha asagi sarkma riski var

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilmiyorum gozukecek mi ONS ALTIN takip ettiğim grafik bu şekildedir

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    böyle şeyler hoş karşılanmıyor bu sayfada biliyorum ama ons altın 1750'yi aşağı yönlü kırmadan zarar kesmemenizde fayda var. hem elliota göre, hem atrx2,5 sistemine göre, hemde pivot sistemine göre dip desteği yani burası çok güçlü. 1762 lerdeyiz zaten birşey kalmadı şurda. ben şahsen viop tarafında altından al-sat ile güzel kazandım son 2 ayda. bugün de 2 long viop aldım 1775 ve 70'ten. sistematik çalışmak disiplin ve tekniğe güvenmek mutlaka karşılığını veriyor. ytd.
    Teknik bilgi için teşekkür ederim, ben de beklemeyi tercih ediyorum şu anda. Zaten bu kadar zararla satsam ne alacağım şu anda başka bir şey bulamıyorum. Bol kazançlar.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by denlis100 Yazıyı Oku
    Devrim Akyıl yorumlarında sıklıkla değerli metallere değiniyor. Özetle dünya genelinde özellikle ABD'de enflasyonun geçici olmadığını, değerli metal harici emtialarda çok ciddi yükselişler olduğunu belirtiyor. Değerli metallerde büyük yatırım kuruluşlarının fiyatı bir şekilde baskıladıklarını ama bunun uzun vadede sürdürülebilir olmadığını, bu enflasyonun değerli metallere yansıması gerekeceğini söylüyor.
    Aklımda kaldığı kadarıyla özetlemeye çalıştım.
    Ben ikna oluyorum söylediklerine. Mevcut dolar fiyatıyla dolara yatırım yapmaktansa altın, platin ve gümüşe yatırım yapmak daha makul geliyor bana.
    GBC özelinde ise, fonun geçmiş performansı geleceğine de rahat bakmamı sağlıyor. Bahsedildiği gibi değerli metallerde yeni bir ralli başladığında çok kısa sürede kayıpları telafi edeceğini düşünüyorum.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Devrim Akyıl'ı ben de dinliyorum youtubeda, dediğiniz gibi mantıklı açıklamalar yapıyor. Ama mantıken olması gereken olmuyor bir türlü ortada bu kadar genişlemiş para tabanı varken. Bakalım gbç şapkadan tavşan çıkarabilecek mi ve ne zaman. Bol kazançlar..

4.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    böyle şeyler hoş karşılanmıyor bu sayfada biliyorum ama ons altın 1750'yi aşağı yönlü kırmadan zarar kesmemenizde fayda var. hem elliota göre, hem atrx2,5 sistemine göre, hemde pivot sistemine göre dip desteği yani burası çok güçlü. 1762 lerdeyiz zaten birşey kalmadı şurda. ben şahsen viop tarafında altından al-sat ile güzel kazandım son 2 ayda. bugün de 2 long viop aldım 1775 ve 70'ten. sistematik çalışmak disiplin ve tekniğe güvenmek mutlaka karşılığını veriyor. ytd.
    Vioptan altın long nasıl aliniyor

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    Devrim bey iyi hos ama iste malesef onun ongordugu gibi abd enflasyon oranin yuksekligi ve sonucu olarak tahvil tarafinda reel faiz getirisi olmadigindan degerli metellarin ralli yapacagini savunuyor piyasa kurallari da bunu soyluyor ama olmuyor tabi son ceyrek de degisir mi bilemeyiz ama degerli metallarin baskilandigi bir gercek belli seviyelerde kafasina vuruyorla ons altin olsun gumus olsun

Once basel kriterlerinden medet umdu olmadi
    Delta varyanti dedi olmadi normal sartlarda delta varyanti riski ile ons altinda 1930 siniri patlatilmaydi olmuyor

Tabiki bu baskilamanin da sonu var ama ne zaman uzun pozisyonu koruyabilecek maliyetine katlanabilecek sabir ve finansal guc lazim

Devrim bey ve onun gibi dusunenlerin hedefi ons tarafinda 2050 usd

CFTC FX Trader pozisyonlardinda da en son yanlis hatirlamiyorsam %76 long pozisyondalar bu da olumlu veri ama ralli ne zaman olacak bilmiyoruz

Keza virus bir nebze daha sonumlenirse bugun ons 1765 usd dondugumuz yerden daha asagi sarkma riski var

Anlayamadığım bu baskılayanlar niye bu kadar sıkı bir şekilde baskılıyor, sebep ne. Dünyada altının yükselmesini isteyen bir lobi, güçlü altın sahipleri yok mu? Ayrıca basel 3 nasıl hiç etkilemedi cidden hayret ediyorum, yoksa uygulanmıyor mu diye de şüphelerim yok değil...

6. Kriptolar, altın, gümüş vs. kayacak olan büyük miktarda parayı yutuyorlar.
    Mesela Bitcoin 33 bin dolardan 44 bin dolara geldi tekrar.

Bu arada dün olduğu gibi ABD verileri iyi gelmeye devam eder ve FED varlık alımlarını azaltmaya başlarsa o daralmada altın ve gümüş gibi enstrümanlar çok daha fazla darbe alabilirler.
    Senelerce buralarda sürünebilir onslar.
    Geçmişe bakın neredeyse 10 yıl aynı yerlerde gezindiği görülecektir onsların.

Bizdeki gram yatırımcısı dolar artışının etkisiyle bunu pek hissetmesede aslında kazancı onstan değil dolardan geliyor.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Kriptolar, altın, gümüş vs. kayacak olan büyük miktarda parayı yutuyorlar.
    Mesela Bitcoin 33 bin dolardan 44 bin dolara geldi tekrar.

Bu arada dün olduğu gibi ABD verileri iyi gelmeye devam eder ve FED varlık alımlarını azaltmaya başlarsa o daralmada altın ve gümüş gibi enstrümanlar çok daha fazla darbe alabilirler.
    Senelerce buralarda sürünebilir onslar.
    Geçmişe bakın neredeyse 10 yıl aynı yerlerde gezindiği görülecektir onsların.

Bizdeki gram yatırımcısı dolar artışının etkisiyle bunu pek hissetmesede aslında kazancı onstan değil dolardan geliyor.
    Hocam bunu siz, ben filan düşünüyoruz da yıllardır gçb gibi oldukça başarılı bir fonu yöneten o kadar tecrübeli ekonomistler, analistler düşünenemiyor mu, ona şaşıyorum. O yüzden acaba bir bildikleri mi var diyorum...

8.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Anlayamadığım bu baskılayanlar niye bu kadar sıkı bir şekilde baskılıyor, sebep ne. Dünyada altının yükselmesini isteyen bir lobi, güçlü altın sahipleri yok mu? Ayrıca basel 3 nasıl hiç etkilemedi cidden hayret ediyorum, yoksa uygulanmıyor mu diye de şüphelerim yok değil...
    Altin enflasyondan korunma ve tarihsel olarak halklar tarafindan biriktirilen, tasinan bilindik degerli bir metal merkez bankalari da keza altin biriktirir ki onun farkli bir penceresi var.

Oyun kurucular altinin asiri degerlenmesini bir anda patlayip yurumesi sonucu bu bilindik enfasyondan koruma zirhini giymis taraflari sistem dislileri arasinda ezemeyeceklerinden izin vermezler asiri degerlenmesine ayrica altin cok degerlenirse de hic gorulmemis ayri bir enflasyon riski ile de karisilasilabilir. Su an icin altin cikarim ons maliyeti 900 usd yanlis animsamiyorsam.

Ay sonu gerceklesecek olan Jackson Hole toplantisin da tahvil geri alim programi ile erken bir sinyal verilir gelir ise bu onsu daha da asagilara sarkitabilir.

Sayfa 464/1002 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •