Sayfa 464/475 İlkİlk ... 364414454462463464465466474 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 3,705 - 3,712 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Anlamı oldu bugun için biraz, bunlar destek konumuna geçti, günlükte ara destek 38.10 oldu. Tabi hayvan terli mi değil mi bilemiyoruz. Koşar mı dinlenir mi yoksa dillenir mi bilemiyoruz.
    Günlükte yoğunlaşmış olan bölgeye geldik 39.48-39.80 direnç aralığına, haftalıkta ise 40.74
    Klibi var mı bunun? Bugün dikiş tutmaz Sabri repliği olduğu için kilo neyim yok. Klip için yarın söz tahtacıya kalmış. Yatırım tavsiyesi değil tabi, Karakalem not diyelim. Ha bu arada 5-22 yi kesmemiş, kesmesi için ya hayvanı daha çok koşturmak gerek ya da biraz soluklandırmak gerek. Tabi haftalık ortalamaların altında kesse ne kesmese ne durumlarıda var tabi. Ytd
    Uzun zaman sonra bugün ilk defa ichimoko günlük Bulut'un içine attık. Üstüne atacağımız sınır 40.86 alt çizgisi 39.46 bugünlük ama. Ama haftalık bulut ☁️ için çok daha asagilardayiz. Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Klip mı istiyon sen 😊
    ama hemen olursa ters yaparsan diye korkarım.
    Bu yüzden akşamı beklemelisin, en azından ben beklemeliyim ne olur ne olmaz diye.. ytd
    Bugün klip için üst çizgiyi yazdım. Atarsan, atarım. Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bugün klip için üst çizgiyi yazdım. Atarsan, atarım. Ytd
    Yarın için günlük bulut üst sınır 40.72 oldu, alt sınırı 39 yarinlik görünen. Ytd

4. Ziyaretçi sayısı 0 bir rahatlama bir özgüven mı geldi millete daha Bulut'un icindeyiz ama. Ytd

5. Bulut üstü çabaları oluyor ama dönüyor. Pilav üstü gibi olacak ama olamıyor.. ytd

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bulut üstü çabaları oluyor ama dönüyor. Pilav üstü gibi olacak ama olamıyor.. ytd
    Destek olalım o vakit😳
    Karar vermiştim, 1 lot dahi almayacak ve/veya satmayacaktım ama bu gün bir miktar daha alım yaptım. Ort 47,67 krş’a düşürdük🙃

Al-sat tut değildir

7. 20+15 MİLYAR TL yönetim ve pazarlama gideri.duruyor orada .acil incelenmeli .nasıl bi gider bu dünyada yok böylesi .bunun negatif yansıması bir an evvel halk adına denetleyen ve yöneten partimiz atamaları sorgulanmalı ne iş yaparlar orada .çok önemli çok çok önemli

8.  Alıntı Originally Posted by beski Yazıyı Oku
    Destek olalım o vakit😳
    Karar vermiştim, 1 lot dahi almayacak ve/veya satmayacaktım ama bu gün bir miktar daha alım yaptım. Ort 47,67 krş’a düşürdük🙃

Al-sat tut değildir
    Tahtacı hariç kimsede o destek gücü olmaz. Tahtacı verirse olur, zaten köstekte olan destekte olan onlar değil mi? 😊 Ytd

Sayfa 464/475 İlkİlk ... 364414454462463464465466474 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •