Sayfa 464/499 ÝlkÝlk ... 364414454462463464465466474 ... SonSon
Arama sonucu : 3989 madde; 3,705 - 3,712 arasý.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,272
    EGEEN de Yeni Çað açýldý pes filan yok 2 sene bekledik 19 000 TL ye yolculuk çoktan baþladý . Bak buraya yazýyorum I. Çeyrek Bilanço 10 mayýsa kadar gelecek ve Çok iyi bir bilanço görecen II. Çeyrek Yani Haziran ayýndaki bilanço ise 10 Aðustos ta açýklanacak o da muhteþem olacak !..

Mart Sonu 12500 TL KAHVE falýnda çýktý !..

HAziran Sonu 14500 TL BAKLA FAlýnda çýktý !..
    Egeen i siz beðenmediniz ama çoçuklarýnýz bayýlacak !..
    Ahanda buraya yazdým olmaz ise ben yandým demektir.

Alýntý Originally Posted by Filozof Yazýyý Oku
    Gaziemirdeki fabrika insaati temeli atilirken fore kazik cakilirken gidip þirketi göreyim dedim (11 Haziran 2022 Cumartesi günü)Sevgili Cihandarla o yagmurda camurda!!!Simdi acilis yapmayacagiz demeleri beni üzdü.3 yildir bendeki beklentinin binde biri yemin ederim bendeki bu duygu en büyük hissedarda yok!Ama artýk ben de pes ettim!
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Gönderi
    7,272
    Aramizda Egeen in Panjiva gibi siteler üzerinden satýþlarýný takip eden arkadaþlar var idi. Kasým 2024 den bu güne kadar Olan aylýk satýþlarýnýn dökümüne sahip olan arkadaþlar paylaþým yaparlarsa seviniriz. Kasým Aralýk dan bu güne ihracat sayýlarý bize bir fikir verebilir .

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Gönderi
    7,272
    Anlaþýlan Kimse bu bilgiyi paylaþmak istemiyor !..

4. Tarifelerin bi miktar geri alýnacagý dedikodusu var elon musk da istiyormuþ dedikodu tabii eðer gercekleþirse iyi olur

5. Tahtacý her kimsen aynaya baktýðýnda ne gördüðünün sende farkýndasýn deðilmi ? YTD

6. Gönderiler son çeyrekten minimum %20 maximum %30 daha fazla.Gerçeðe yaklaþýk tahmini rakamlar bir hafta sonra netleþir.ytd

7.  Alýntý Originally Posted by Baygeorge Yazýyý Oku
    AnlaÃ…ŸÃ„±lan Kimse bu bilgiyi paylaÃ…Ÿmak istemiyor !..
    Bir onceki gonderinizde 2025 ilk ceyrek bilancosunun cok iyi gelecegini yazmissiniz . Elinizde gonderiler var ki buna gore bir tahmin yaptiniz. Bunun icin paylasmaya gerek gormemislerdir.
    Ayrica kahve falinizda Mart sonuna kadar 12.500'u gorecegini yazmissiniz. Mart bitti ama hala 9150'lerdeyiz.

CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Gönderi
    7,272
    YAtýrým bitti fabrika çalýþmaya baþladý . Bayraktar 2 kat buyuk fabrikayý ve 3 kat buyuk üretim kapasitesini keyfi öyle istedi diye yapacak biri deðil. Satýþ sözleþmeleri de imzalanmýþ satýlacak mallar da Piyasaya göre competitive ( Rekabetçi ) hale " Trump gümrük vergileri ile "
    gelmiþiz. Rakiplerimizin ürünleri 25% bizden pahalþý olmuþ. Herhalde bize bu atmosfer iyi gelecektir. Satýþ adetlerini bilenler vardý Panjiva dan alýyorlardý. Ben de onlardan bu bilgiyi paylaþmalarýný istedim ama ortada kimse yok. Asýl sorulmasý gereken Panjiva gümrük verileri ile ne kadar mal satmýþýz son 4 aydýr. Bedelsiz vermeyen patron Baský kuruyor. Fiyatýmýzýn bölünmemesi Sadece ama sadece patrona Yarar . PAtron/Spek hise Fiyatýný 2000 TL yaparsa aðlayacaksak borsadan çýkmamýz lazým. Olaya fýrsat ayaðýmýza kadar geldi diye bakmalýyýz. Ben kendi payýma fýrsat olarak görüyorum. Saygýlar,

Dip Not 3 aylýk Bilanço beklentimi de paylaþacaðým.

Alýntý Originally Posted by esentepe54 Yazýyý Oku
    Bir onceki gonderinizde 2025 ilk ceyrek bilancosunun cok iyi gelecegini yazmissiniz . Elinizde gonderiler var ki buna gore bir tahmin yaptiniz. Bunun icin paylasmaya gerek gormemislerdir.
    Ayrica kahve falinizda Mart sonuna kadar 12.500'u gorecegini yazmissiniz. Mart bitti ama hala 9150'lerdeyiz.

CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gÃÆâ€™¶nderildi

Sayfa 464/499 ÝlkÝlk ... 364414454462463464465466474 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •