Arkadaşlar derinlik atabilirmisiniz teşekkür ederim
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanlış bilmiyorsam eğer:
Yönetim kurulunda,imtiyazlı hisse sahibi söz sahibi ise ,çoğunluk hisse başkasında olsa da bir anlamı yok diye biliyorum ortağım.
Yönetim kurulunda ,imtiyazlı hisse yok ise ,çoğunluk hisseye sahip olan (%50 ) üzeri ise,yönetimde söz sahibi oluyor.
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi
Maalesef,seninle aynı fikirdeyim ortağım.
babalar 50 küsür milyon lotu ,%20-25 gibi bir aşağı hareketle el değiştirdiler.
Kanaatimce, satılan lotları ağır abiler yanında ky'ler de aldılar.aslında,ağır abiler alırken bizim gibiler de kırıntılara dayandı.
Sanki kırıntıların da dökülmesini hedefliyorlar tahtada.
Ümitsiz değilim tahtadan,ama çok sıkıcı gerçekten.
Ekrandan silecek duruma geldim resmen.hergün aynı yerde durması sinir bozucu.
0,50'ye indirmeyi hedeflemiyorlarsa,yönün yukarı olması lazım matematik olarak.
Buralardan aldıklarımı verecek olsaydım,niye aldım ki ????
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi
Yine sinir moduna girdi. Bu hisseleri kim devraliyor bir soylenti var mi
Bu grubun en altta olması gereken kağıdı ihgzt ağustos sonlarında 2.50 civarında idi. 6 ay öldürdü bıktırdı. bedelsiz açıkladı taban oldu. vs,vs... biz bir iki kademe oynayalım diye kaptırdık. Eylül sonlarında fiyat ne oldu, 8,60... Bunlar böyle. 40 namuslu hatunbiraraya gelse, bu tahtadaki oğlanları doğuramazdı vallahiTövbeliyim, everesti görmeden asla...ihgzt bir ayda 2,den 8,60 olmuşsa, bu ne olur bilemiyorum. Tabiki isterlerse, tabiki o güzel açıklamalar gelirse...
Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
1,86 ya bir milyon yazmış... 10 milyon yazmazsan namertsin ulan iblis![]()
Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yer İmleri