Sayfa 465/623 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon
Arama sonucu : 4983 madde; 3,713 - 3,720 arası.

Konu: IHEVA - İhlas Ev Aletleri

Alıntı Originally Posted by Aydınefesi Yazıyı Oku
    Bu hissede beklemekten sıkılmadım dersem yalan olur.
    Ama para kazanmak için akşama kadar canlarını dişine takan bunca emekçinin harcadığı emeklerini, alın terini gözönünde bulundurduğumda, benimkinin lafı bile olmaz.

Beklemeye devam.
    Ortak kafama takılan bir şey var diye soruyorum, bu firmanın dolaşım oranı % 74 deniliyor, diyelim bir babayiğit çıksa ve % 51'ni toplayıp alırsa firmaya yönetim kurulu başkanı olur mu?

2. Arkadaşlar derinlik atabilirmisiniz teşekkür ederim

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Muhtar63 Yazıyı Oku
    Ortak kafama takılan bir şey var diye soruyorum, bu firmanın dolaşım oranı % 74 deniliyor, diyelim bir babayiğit çıksa ve % 51'ni toplayıp alırsa firmaya yönetim kurulu başkanı olur mu?
    Yanlış bilmiyorsam eğer:
    Yönetim kurulunda,imtiyazlı hisse sahibi söz sahibi ise ,çoğunluk hisse başkasında olsa da bir anlamı yok diye biliyorum ortağım.

Yönetim kurulunda ,imtiyazlı hisse yok ise ,çoğunluk hisseye sahip olan (%50 ) üzeri ise,yönetimde söz sahibi oluyor.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

4.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Kağıdın seyrini spekülatör (ya da patron) belirliyor. Temel, teknik fasa fiso... Toplamamışsa kağıdı aşı bulsa dahi yerinden kalkmaz, toplamışsa kağıdı yer yerinden oynasa havadan inmez. Bu kağıt fazlaca dillendi. Kanaatimce az yada çok her yatırımcıda var ve bu fiyatlara vermek istenmiyor. Güçlü olan spek. (ya da patron her kimse) toplamak için bastıkça basıyor... olay bundan ibaret.
    Maalesef,seninle aynı fikirdeyim ortağım.
    babalar 50 küsür milyon lotu ,%20-25 gibi bir aşağı hareketle el değiştirdiler.
    Kanaatimce, satılan lotları ağır abiler yanında ky'ler de aldılar.aslında,ağır abiler alırken bizim gibiler de kırıntılara dayandı.
    Sanki kırıntıların da dökülmesini hedefliyorlar tahtada.

Ümitsiz değilim tahtadan,ama çok sıkıcı gerçekten.
    Ekrandan silecek duruma geldim resmen.hergün aynı yerde durması sinir bozucu.
    0,50'ye indirmeyi hedeflemiyorlarsa,yönün yukarı olması lazım matematik olarak.
    Buralardan aldıklarımı verecek olsaydım,niye aldım ki ????
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

5. Yine sinir moduna girdi. Bu hisseleri kim devraliyor bir soylenti var mi

Bu grubun en altta olması gereken kağıdı ihgzt ağustos sonlarında 2.50 civarında idi. 6 ay öldürdü bıktırdı. bedelsiz açıkladı taban oldu. vs,vs... biz bir iki kademe oynayalım diye kaptırdık. Eylül sonlarında fiyat ne oldu, 8,60... Bunlar böyle. 40 namuslu hatunbiraraya gelse, bu tahtadaki oğlanları doğuramazdı vallahi Tövbeliyim, everesti görmeden asla...ihgzt bir ayda 2,den 8,60 olmuşsa, bu ne olur bilemiyorum. Tabiki isterlerse, tabiki o güzel açıklamalar gelirse...
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

1,86 ya bir milyon yazmış... 10 milyon yazmazsan namertsin ulan iblis
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 465/623 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •