Ekraný olan ardkadaþlar seans sýrasýnda gunde 3-4 kez dohol un tahtasýný verirse memnun oluruz.
Ekraný olan ardkadaþlar seans sýrasýnda gunde 3-4 kez dohol un tahtasýný verirse memnun oluruz.
Günaydýn,
26.03.2020 yabancý takasý
%41.79
CPH1909 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiklerini anlat, ama akýl vermeye kalkma,Anlatýlanlarý iyi dinle,ama hepsini doðru sanma,Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir unutma...
Dün 1.63-1.68 verdiklerimi,yerine koyuyorum.
CPH1909 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiklerini anlat, ama akýl vermeye kalkma,Anlatýlanlarý iyi dinle,ama hepsini doðru sanma,Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir unutma...
Günaydýn, Dün 1.60 tan yine bulaþtým dohol e...
VIA_A1_1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydýn
Meydaný Emmiye býrakmama cesaretini gösterebilen
dostlara selam olsun.
Normal dönemlerde gün yüzü göstermeyen Emmi
belki krizde ortaya çýkýverir avuntusuyla beliyorum.
Çevremde dohol taþýyan kimse kalmadý bu arada.
Ytd.
Azami tasarruf milli þiarýmýz olmalýdýr.
M.Kamâl ATATÜRK
Selam spesiyaliste;
Eskilerden kaç kiþi kaldý ki; bir elin parmaklarýný geçmez benim bildiðim. 2007’den beri forumda, 2010’dan beridir de dyhol’le baþlayan dohol’le devam eden trajik bir hikayemiz vardýr bu topikte;
- Miting meydanlarýnda eyy ‘’Doðan’’ diye baðýrýlýrken de buradaydýk.
- Mehmet Þimþek’in Ýngiltere de yatýrýmcýlara ‘’doðan hisselerinden uzak durun’’ derken de buralardaydýk.
- Tozlu raflardan POAÞ dosyalarý indirilip patýr patýr davalar açýlýrken de buralardaydýk.
- Emmi’ye terörist kýyafeti montajlanýp gazete manþetleri atýlýrken de buralardaydýk.
- 2007’lerde 500 milyon dolar verilerek alýnan TME’nin 1 dolara satýlýrken de buralardaydýk.
- Erbil Gas Plus fiyaskosu yaþanýrken de buralardaydýk.
- Dyhol - Dohol birleþmesi(!) yaþanýrken de buralardaydýk..
Hülasa; bu hissede bizim baþýmýza gelmeyen neredeyse kalmamýþtý.
Tüm bu süreci özetlerken, amacým tarihe not düþmektir. Geçmiþte yaþanan acý tecrübeleri geleceðe aktarmak, ihtiyaç duyabilecek yeni arkadaþlarýmýzýn da istifade etmesini saðlamaktýr.
Herkese bol kazançlar dilerim.
Al-sat tut deðildir
15 Temmuz 2016’dan 3-4 hafta önce girmiþtim. 45 kuruþtan da aldým. 2 liradan da. Halen çýkamadým. Bizimkisi bir aþk hikayesi.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri