Sayfa 465/673 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon
Arama sonucu : 5379 madde; 3,713 - 3,720 arası.

Konu: SRVGY - Servet GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by YelkanKafkas Yazıyı Oku
    Bir güncelleme yapayım. Satış iştiraki oswe tarafımdan yapıldığı için muhtemelen 2. Çeyrek bilançoya yansımayacaktır. En iyi ihtimalle son çeyrekte oswe kar payı verirse srvgy�ya yansır. Diye düşünüyorum. Tabi bu tamamen benim düşüncem.

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar burayı bi yeşillendirirse çok iyi olur.
    İştirak satış kârı yazar satış bittiği çeyrekten itibaren.Ayrıca satışın tamamındaki kâr yansır peşin alınmış veya 2021 ocaktan alınmış fark etmez...kalan kısım alacak hanesine euro olarak yazılır.eurodaki artış ve düşüş diğer gelir gidere de her ay yansır.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by mehmet tercüman Yazıyı Oku
    İştirak satış kârı yazar satış bittiği çeyrekten itibaren.Ayrıca satışın tamamındaki kâr yansır peşin alınmış veya 2021 ocaktan alınmış fark etmez...kalan kısım alacak hanesine euro olarak yazılır.eurodaki artış ve düşüş diğer gelir gidere de her ay yansır.

Anladım. Teşekkür ederim.

3. çok kaliteli bir takip grubu var ama bu satış rakamına yakışır bir artış hala fiyata yansımadığı kanaatindeyim.177 milyon euroluk satış yap asgari bu kadarlık daha satacak malın olsun . üstelik diğer gelirlerinde nafile olsun bu piyasa değeri yeterli olsun. Olsun bakalım.. :=))

4. Sabırla bekliyoruz... satış iptal olmadığı sürece ''zabaaaaaaaa kadar burdayız'' dötleri yiyorsa da versinler 15 altına... lota lot eklerim...

5.  Alıntı Originally Posted by YelkanKafkas Yazıyı Oku
    Taşınmaz için ödenen para emanet hesaptan Oswe Real’in hesabına aktarıldı mı acaba? Bilgisi olan bizi bir aydınlata bilir mi?

İkinci olarak satıştan elde edilen gelir muhtemelen 2. Çeyrek bilançoda gösterilecektir. Bu durumda şirket için yeni bir değerleme yapacak olursak lot başına ne kadarlık bir artış söz konusu olur?

Son olarakta sağır sultanın dahi duyduğu satışı ve satıştan gelecek/gelen parayı pala bilmiyor mu? Niçin tahtada pozisyon almadı?

Ayrıca sözlerim yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sadece soru soruyorum.
    1-taşınmaz için ödenen para tapu teslim edildiği gün hesaba yatar.
    2-satıştan elde edilen paradan yaklaşık 88 milyon avro kar yazar bu da yaklaşık 668 milyon TL.demektir.6 aylık bilançoya bu kar rakamı yansır.(Hisse başı 12.8 TL) Eğer bu elde edilen para yine Almanya'da gayrımenkul yatırımında kullanılırsa ki,ben 22 milyon avro vergi vermemek adına bu yolu tercih edeceklerini sanıyorum.Bu sefer 22 milyon avro vergi iadesi alınır ki bu da yaklaşık 167 milyon TL(hisse başı 3.2 TL) katma değer yaratır.Ayrıca yılsonu kalan yerin yeniden değerlendirilmesiyle(kalan yerin değeri yaklaşık 1 milyar 80 milyon ilavesiyle) 2020 yılı kar rakamının 1.740 milyar olabileceğini öngörüyorum.Bu da sırf Almanyadaki yerin hisse başına 33 TL yansıyacağını düşünebiliriz.Yurtiçi değeri de yaklaşık 8 TL olunca Defter değerinin 2021 de 40 TL olacağını düşünebiliriz.
    3-Palanın bu tahtada pozisyon almaya g..ü yemez.patron hakim hisselerde değil pala kılıç,kalkan da alamaz.
    Benim bu değerlendirme ve projeksiyonlarım elde ettiğim veriler ışığında, değişik simülasyonlar üzerinden yapılmıştır.Öngörülerim kesin olmamakla birlikte yatırım tavsiyesi içermez,sadece beni bağlar.
    Rakamlar üzerinde tartışmaya açığım.

6.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    1-taşınmaz için ödenen para tapu teslim edildiği gün hesaba yatar.
    2-satıştan elde edilen paradan yaklaşık 88 milyon avro kar yazar bu da yaklaşık 668 milyon TL.demektir.6 aylık bilançoya bu kar rakamı yansır.(Hisse başı 12.8 TL) Eğer bu elde edilen para yine Almanya'da gayrımenkul yatırımında kullanılırsa ki,ben 22 milyon avro vergi vermemek adına bu yolu tercih edeceklerini sanıyorum.Bu sefer 22 milyon avro vergi iadesi alınır ki bu da yaklaşık 167 milyon TL(hisse başı 3.2 TL) katma değer yaratır.Ayrıca yılsonu kalan yerin yeniden değerlendirilmesiyle(kalan yerin değeri yaklaşık 1 milyar 80 milyon ilavesiyle) 2020 yılı kar rakamının 1.740 milyar olabileceğini öngörüyorum.Bu da sırf Almanyadaki yerin hisse başına 33 TL yansıyacağını düşünebiliriz.Yurtiçi değeri de yaklaşık 8 TL olunca Defter değerinin 2021 de 40 TL olacağını düşünebiliriz.
    3-Palanın bu tahtada pozisyon almaya g..ü yemez.patron hakim hisselerde değil pala kılıç,kalkan da alamaz.
    Benim bu değerlendirme ve projeksiyonlarım elde ettiğim veriler ışığında, değişik simülasyonlar üzerinden yapılmıştır.Öngörülerim kesin olmamakla birlikte yatırım tavsiyesi içermez,sadece beni bağlar.
    Rakamlar üzerinde tartışmaya açığım.
    Üstadım çok güzel açıkladınız. Teşekkürler...

7. Teşekkürler 2020 , tamda sizin söylediğimiz gibi , bende katılıyorum ama bakalım bu değerleri ne zaman yansıtacaklar.
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Burası doğunun batısı, batının doğusudur.

8.  Alıntı Originally Posted by YelkanKafkas Yazıyı Oku
    Üstadım çok güzel açıkladınız. Teşekkürler...
     Alıntı Originally Posted by Jean Valjean Yazıyı Oku
    Teşekkürler 2020 , tamda sizin söylediğimiz gibi , bende katılıyorum ama bakalım bu değerleri ne zaman yansıtacaklar.
    sabırla bekleyen mürüvetini görür.su akar yolunu bulur.hele 2 kısım satışı bir açıklanırsa o zaman sen seyret.tavanlar peşpeşe gelecek.YTD

Sayfa 465/673 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •