Sayfa 465/1002 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565965 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,713 - 3,720 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,629
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Gençlerimizin üzerine çok gidiliyor bu hayra alamet değil,biliyorlarki bu gençlerimiz onları desteklemiyor bu şekilde göz dağı veriliyor,hesap günü geldiğinde hesap kesilir bundan kaçış yoktur.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Hukumet Degisimi Halk Banki etkiler mi?

Anket burda: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=52109
    Anketlerde cepten oy kullanilamiyor her nedense. Yuzmilyonlarca yatirimcisi olan Halk Bankasindan ancak 3 tane cikarabildik.

Sn admin bunun bir cozumu yok mu?

Hatta "Ankette niye oy kullanmiyorsunuz?" diye bir anket yapmistim. Verilen 7 cevap da "Kullandim" idi! Muahahahaha. Millet cepten giremiyormus.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Borsa kapandıktan sonra, Türkiye Varlık fonundan gelen Telekom ile ilgili açıklama,bana ilginç geldi..
    Acaba diyorum; Bunlar geçenlerde Araplar ile bir dizi , açık- gizli anlaşmalar yaptılar,20 milyar dolar para geldiğini/ yatırım yapılacağını söylediler..Bu ticaretin , anlaşmaların içinde,(perde arkasında) şöyle bir plan mı yaptılar..?
    Telekomun paylarını Bankalardan alalım, üstüne birkaç milyar kaar ekleyip Katarlılara verelim..!.
    ""Nasıl olsa bizim cebimizden para çıkmayacak..Aradaki kaarı da kırışırız.."" Vin-Vin..!!

Sayfa 465/1002 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •