Bilsnçoyu kuşa çevirdilerse dediğin doğru. İyi bilanço gönderecekler ise kıvırmalarının sonları.
Bilsnçoyu kuşa çevirdilerse dediğin doğru. İyi bilanço gönderecekler ise kıvırmalarının sonları.
nasıl bir ********lik bu gerçekten anlamıyorum az biraz daha sal satacağım
Üstad bilançoyu gör. Gerçi şahsi fikrim. Sizi yanıltmak istemem ben uzuncuyum burada. Fiyata takılmıyorum artık.
bunun bilançosunun da bist coştu bu yine yerinde sayıyor bist düşünce hemen fırsat kolluyor düşmek için
Sizin tabirinizle , bilançoyu kuşa çeviremezler
İlk yarıda %10 euro kur artışı ve %15 dolar kur artışı var , enflasyon %15 , 2. çeyrek büyüme de gayet iyi.
Sığ tahtada yatırımcısı olmayan piyasada istedikleri gibi oynuyorlar, bilanço bu oyunun sonu olur diye düşünüyorum, umuyorum.
İlk çeyrek bilançosu ve 2. çeyrek beklentisi nedeniyle kısmen güçlü duruyor.
Endeks 88 000 gördüğünde 5 lira altını test etmişti.
Bugün 88 000' e tekrar yaklaştığında 5,20' lerde tutundu.
Normal şartlarda bilançodan sonra egser ve dmsas gibi hızla yükselmesi beklenir.
İki hisse de bilanço sonrası gün %20 tavana yaklaştılar.
Borcu olmayan en az %30 ihracat yapan bir şirket kutpo.
Bu konuda daha önce de yazmıştım ama bilen yoktu galiba. Kutponun kullandığı hammaddelerde hiç ithal ürün yok mu? Bilançolarda buna ilişkin bir bilgi yok.
Ben şirketin ithalat da yaptığını bu nedenle net ihracatçı bir şirket olmadığını tahmin ediyorum.Olsa da nette büyük bir rakam kalmaz.
KP’nin giderlerinde ham madde önemli yer tutmuyordu. Düşük kur ile ana hammadde kilden boya ve bazı diğer kimyasallara kadar geniş bir ürün yelpazesi ithal ediliyordu.
Bu artışlardan sonra ne durumdadır bilemem,ana gider doğal gazdır. Ona da yüklü zamlar geliyor.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Gaza yüksek zam yapamazlar enflasyon etkisini düşünmek zorundalar , enflasyon kadar zammı zaten kutpo satış fiyatlarına yansıtır.
Kurdaki yükselişin ihracat nedeniyle ek kar etkisi ek maliyet etkisinden çok daha fazla.
Bahsettiğiniz gibi kil boya ve bazı diğer kimyasallar döviz bazlı maliyet kalemleri.
Yer İmleri