Originally Posted by
axaray
2011 yılından bu yana yanlış hatırlamıyorsam sadece 2013-2014 yıllarında 3. Dönem karlarından yüksek karlar açıkladı. Geri kalan yıllarda yıl sonu hep 3. Dönemin aşağısında kaldı.
GELECEK BİLANÇO DİĞER FAALİYETLERDEN OLAĞAN GELİRLERE ÇOK BAĞLI Dipnotlardan gördüğüm kadarıyla 2015 yılından itibaren firma alacaklarına vade farkı uygulamaya başladı %12 ile % 9 arasında değişen fiyatlarda ekran önümde açık değil ancak buradan 3 milyona yakın bir gelir elde etmişti 2016 yılında ayrıca Çevre Maliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ kararı gereğince aldığı (ihracat ile ilgili) teşvik devam ederse ki buradanda yine hattı sayılır bir destek gelmişti. 3. Döneme yakın bir kar gelebilir. Bu açıklanacak bilançoyu kağıdın yol haritası için çok önemli buluyorum eski geleneklerini kırdığını değiştiğine dair izler bulmak istiyoruz. Ümit ediyoruz. şu anki fiyatlama piyasanın bu değişikliği beklemediği yönünde ki bu halde bile yapabileceği yapması gereken hareketler ortada. Ben artık değiştiklerini bilançonun bu dönem 3. Dönemden yüksek geleceğini düşünüyorum. ( ancak objektif değilim ve tahminlerim genelde tutmaz[emoji12][emoji28])
“â€Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.â€â€
Güzel bir yazı, katılıyorum.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Yer İmleri