Sayfa 466/948 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,721 - 3,728 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by axaray Yazıyı Oku
    2011 yılından bu yana yanlış hatırlamıyorsam sadece 2013-2014 yıllarında 3. Dönem karlarından yüksek karlar açıkladı. Geri kalan yıllarda yıl sonu hep 3. Dönemin aşağısında kaldı.
    GELECEK BİLANÇO DİĞER FAALİYETLERDEN OLAĞAN GELİRLERE ÇOK BAĞLI Dipnotlardan gördüğüm kadarıyla 2015 yılından itibaren firma alacaklarına vade farkı uygulamaya başladı %12 ile % 9 arasında değişen fiyatlarda ekran önümde açık değil ancak buradan 3 milyona yakın bir gelir elde etmişti 2016 yılında ayrıca Çevre Maliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ kararı gereğince aldığı (ihracat ile ilgili) teşvik devam ederse ki buradanda yine hattı sayılır bir destek gelmişti. 3. Döneme yakın bir kar gelebilir. Bu açıklanacak bilançoyu kağıdın yol haritası için çok önemli buluyorum eski geleneklerini kırdığını değiştiğine dair izler bulmak istiyoruz. Ümit ediyoruz. şu anki fiyatlama piyasanın bu değişikliği beklemediği yönünde ki bu halde bile yapabileceği yapması gereken hareketler ortada. Ben artık değiştiklerini bilançonun bu dönem 3. Dönemden yüksek geleceğini düşünüyorum. ( ancak objektif değilim ve tahminlerim genelde tutmaz[emoji12][emoji28])

“â€Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.â€â€
    Güzel bir yazı, katılıyorum.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

2. Ciro olarak en yüksek dördüncü çeyreklerde yapıyordu diye hatırlıyorum...yaklaşık iki hafta önce incelediğimde çok hoşuma gitmişti...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Abi, bir strateji daha patlat sanız diyorum, size zahmet.
    CEVAP:
    -Koçum, kaç defa açıklayacağız, bu kaçıncı oldu, sen de arada sırada, tekrar, tekrar söylememi istiyorsun,
    SORU:
    -Bir daha söyleseniz sanki kurbağalar kısır kalır be abi.
    CEVAP:
    -Pekala, bu son, ona göre. Yıl sonu kar rakamı; 11 Milyon TL ve üzeri gelirse; dona kadar mala girilir. Şayet kar rakamı; 14 Milyon TL ve üzeri gelirse; (inşallah) hissemiz çok kısa sürede 5 lirayı görebilir.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

4. Enerjisa ya basvurmustum yüzde 4 ile enerjisa alabilmisim. Yüzde 96 sini hesabıma iade etmişler parami bugun saat 11 de. 2.70 ten ilave silvr aldım. Sabah erkenden yollasa parayi 2.60 dan alacaktım. Ah ah enerjisa Yaktın beni.

5.  Alıntı Originally Posted by FREES123 Yazıyı Oku
    Enerjisa ya basvurmustum yüzde 4 ile enerjisa alabilmisim. Yüzde 96 sini hesabıma iade etmişler parami bugun saat 11 de. 2.70 ten ilave silvr aldım. Sabah erkenden yollasa parayi 2.60 dan alacaktım. Ah ah enerjisa Yaktın beni.
    sizin canınız sağolsun bende 10 ocakdan beri 2,60 ila 2,70 arası topladım

6.  Alıntı Originally Posted by tekno Yazıyı Oku
    sizin canınız sağolsun bende 10 ocak da beri 2,60 ila 2,70 arası topladım
    Kendim ettim kendim buldum şarkı sini dinliyorum çok güzel bi şarkıymış 😂

7. Bu tahta çizilir speği de ky olacak ytd

Sayfa 466/948 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz