Sayfa 465/948 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,713 - 3,720 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Anlık, günlük, haftalık düşüşler olabilir. Bir hissenin temeli sağlamsa ve olağanüstü olumsuz durumlar olmazsa o hisse gider.

İki hafta düşer, iki gün içinde o iki haftayı telafi eder.

Tek endişem ortak satışı, o da sonuçta sınırlı mal elbet bitecektir. Meç de olabildiğince yüksekten vermek peşinde olmalı ki hisseleri bir anda çıkarmıyor elinden. Belki de kalan malları için 3.00 üzerini bekliyordur ne dersiniz ?

2. Tüm ortaklara hayırlı ,bereketli ve daha önemlisi şehitlerimizin olmadığı bir hafta dilerim.

3. Gördüğü fiyatlarda tutunamaması ve her durumda 2.70 in altına çekilmesini nasıl yorumluyoruz?

4. Abi ne dersin hisse de neler oluyor
    E mal almak isteyen büyük eller mümkün olduğu kadar uygun fiyattan mallanmak istiyorlar
    Bu ne kadar sürer abi
    Benim kanaatim MEC'in malı bitinceye yada kAyda değer bir miktar olmayıncaya kadar
    Ya bu fiyatlardan satmaz sa
    Bilanço gelinceye kadar sürebilir bu arada boolinger de sıkışır, sonra bilançonun iyi geleceğinin kokusunu alan spek kağıdı koparır
    Abi bilanço iyi gelecekmiş gibi konuşuyorsun
    İyi gelmemesi için bir sebep göremiyorum, hem biz birazda onun için aldık , her ne kadar gelecek 3 yıl için yatırım yapmış olsak bile , hem sıkıntı edecek bir durum yok,en yüksek kapanışımızda işlem görüyoruz
    YTD

Abi diyalog gereği yazılmıştır , lütfen farklı yorumlanmasın....

5.  Alıntı Originally Posted by Gogos Yazıyı Oku
    Gördüğü fiyatlarda tutunamaması ve her durumda 2.70 in altına çekilmesini nasıl yorumluyoruz?
    gün içinde gördüğü en yükse yer 2,77 dir ağırlıklı ortalaması ise 2,68 dedir...şu anki fiyatı da 2,69-70 tedir...bu gün için bana göre ağırlıklı ortalaması veya üzerinden bir kapanış güzel olacak....o yüzden de 2,70 ve üzerinden kapatma ihtimali güzeldir...

günlük kapanış olarak zaten daha önce en yüksek 2,70 ten kapatmış idi...bu gün de bu seviyedeki dirençten kapanış yapması sonraki direnç seviyesi olan 2,83 lerin görülme olasılığını artırır...şu ana kadar iyi duruyor...sıkıntı yok dostum sabır ile tutmaya devam ediyoruz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. yakın dirençler 2,70 2,74 2,83 seviyeleridir...bu dirençlerin hangisinin üzerinde kapanış yaparsa yapsın şık olacaktır..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. 2011 yılından bu yana yanlış hatırlamıyorsam sadece 2013-2014 yıllarında 3. Dönem karlarından yüksek karlar açıkladı. Geri kalan yıllarda yıl sonu hep 3. Dönemin aşağısında kaldı.
    GELECEK BİLANÇO DİĞER FAALİYETLERDEN OLAĞAN GELİRLERE ÇOK BAĞLI Dipnotlardan gördüğüm kadarıyla 2015 yılından itibaren firma alacaklarına vade farkı uygulamaya başladı %12 ile % 9 arasında değişen fiyatlarda ekran önümde açık değil ancak buradan 3 milyona yakın bir gelir elde etmişti 2016 yılında ayrıca Çevre Maliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ kararı gereğince aldığı (ihracat ile ilgili) teşvik devam ederse ki buradanda yine hattı sayılır bir destek gelmişti. 3. Döneme yakın bir kar gelebilir. Bu açıklanacak bilançoyu kağıdın yol haritası için çok önemli buluyorum eski geleneklerini kırdığını değiştiğine dair izler bulmak istiyoruz. Ümit ediyoruz. şu anki fiyatlama piyasanın bu değişikliği beklemediği yönünde ki bu halde bile yapabileceği yapması gereken hareketler ortada. Ben artık değiştiklerini bilançonun bu dönem 3. Dönemden yüksek geleceğini düşünüyorum. ( ancak objektif değilim ve tahminlerim genelde tutmaz[emoji12][emoji28])

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

Sayfa 465/948 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •