Sayfa 466/687 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566 ... SonSon
Arama sonucu : 5494 madde; 3,721 - 3,728 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Spk nın inceletme başlatması yerinde olur diye düşünüyorum.

2. Biraz önce Yatirimci iliskileriyle ben de görüştüm.

Bugün arayan belki 10.kişisiniz dedi.
    Sirket battı da bize haber mi vermiyorsunuz dedim?

Öyle bir durum yok diyip benden daha çok rekabet kurumuna veryansın ediyor yatirimci iliskileri:)Bizde anlamadik diyor niye bu kadar sürdü vs 6 ay surende var. 3 ay surende..

Bir açıklama vs birseyler yapın yatirimcilariniza diyorum.Gecen haftalarda ceonun ekranlarda yaptigi açıklama geçerli diyor.Yani endişe edecek bir durum yok demeye getiriyor.Bizde sizin gibi bekliyoruz diyor:)

Yani benden senden bir farkı yok şirketin bir garip..

Eger karar yukarda bahsi gectigi uzere 1 sene falan sürerse bunlar sürüm sürüm süründürurler.Hayirlisi diyelim..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

3. Perea nın acıması yok gibi görünüyor.

4. İyice absürt fiyatlar oluştu. Tamam yönetim çok kötü ama bu kadar da olmamalı. Paynet 90 milyon doların üzerinde kasaya para girecek. Hisse fiyatı bugün itibariyle 85 milyon doların altına indi. Artık daha nereye kadar düşecek. Sert yukarı hareketlerle toparlaması lazım. YTD.

5. Keşke şöyle sağlam bir yatımcı gelse Hintliler Arena'yı tümden devretse. 42 Milyon dolara almışlar. 14 senede dolar bazında iki kat para kazanmışlar. Kendileri içinde felaket bir yatırım. Satmazlar mı acaba 120-150 arası bir rakama İndes falan talip olsa. Kendileri de kurtulmuş olur Şirketten. YTD.

6. Paynet biraz arka planda kaldı artık 3. çeyrek finansalları beklentisi ön planda olacak gibi görünüyor. Belki artık buna yönelik tahminler kısa vade fiyatlamasında daha etkili olabilir.

Oranlamalı bir yaklaşımla 9 aylık sonucunda defter değerinin 1100/1150 milyon, net borcunun 4000/4100 milyon gibi geleceğini tahmin ediyorum.

Paynet net nakdinin 290/300 milyona ulaşacağını tahmin ediyorum.

Bu arada sektör ekürisi indes de şaka gibi fiyatlanıyor...

6 aylıkta 28000 milyon ciro, 1400 milyon brüt kar, 950 milyon favök... Yıllıklandırılmış 2750 milyon favök ve 5000 milyon altında piyasa değeri.

Bu arada hesaplamalarım biraz bakkal işi, yatırımlarınız da itibar etmeyiniz.

7. İyzico paynetin belirli bir yüzdesine ortak olsa rekabet kurumu onay süreci farklı olurmuydu bilmiyorum ama misal %5 i Arena da kalsa % 95 i iyzico alsaydı aykırı bir durum olurmuydu?

8. O kadar okumuş,bilgili çalışanları varken bu hale gelmeside bir tuhaf.

Sayfa 466/687 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •