En azindan bulgarlar talani durdurur. Vallahi cok zoruma gidiyordu. Yilbasina gore hala cok kotu durumdayiz ama 18 neydi oyle ya kabus gibiydi. Ölümü gosterdiler sitmaya razi olduk. https://twitter.com/sputnik_TR/statu...f1CSMWC8w&s=19
kavga etmen guzum.
Eğer kul hakkıni görmezden gelerek kazanç istesem. İki evladımı da bir kamu kurumuna yerleştiririm. Kendim de medikal açar devleti soyardim. Ama zerre tenezzül etmedim. Kızım A101 de aynı babası gibi eziliyor. 12 saatten az çalışmaz. Hukuk mu var ki dava açacağım. Sosyal medya da o kadar şikayet var bir Allah'ın kulu sen niye böyle yapıyorsun diye soran varmı. Şerefimle alinterimle yarı aç gezerim ama hiç bir paraya satmam o kutsal değerlerimi.
Ekonomistlerin ortak düşüncesi 3/4 ay kurtarır.
Sonrası için farklı düşünceler var.Kimisi çok karamsar, kimisi daha iyimser.
tüm bu rezaletler, ülkenin uçuruma getirilmesi, ilkel politikalar filan.. ülkenin yarısını gaza getirince bir şey yaptığını (problemleri çözdüğünü) zanneden zihniyet. üstelik tüm bu rezaletler sözde "ustalık" döneminde oluyor malum şahsın.. çıraklık dönemi filan olsaydı demek ki daha da kötü olacakmış..hahaha..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri