Sayfa 465/1002 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565965 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 3,713 - 3,720 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Sen 2013 e kadar AKP yi destekledin mi desteklemedin mi onu söyle... Ben bir kere bile siyasal islamcıları desteklemedim... Senin canını yakmışlar belli...
    Ben ihl mezunuyum 2007-8 yılında bitti bizim akp ilişkisi. Sebebide bir gece uyuşturucu kullanan kağıt toplayanlar bize hayatımızı zehir etti. Polis çağırdık. O ********ler polise AA küfretti polis bizi yanlız bıraktı o gün benim için akp bitti. 40 yıllık evimizi terkettik . O tarihten sonra bir kez haber7 izlemedim. MHP ye verdim oda dönünce saadete verdim oyumu. Dinimi olabildiğince yaşarım. Akp nin din ile iliskisi sadece siyasi menfaat için ben bunu kabuk etmem. Borsada param olsa banka yatırım ortaklığı sigorta vs almam Viob da benim dini görüşüme uygun değil. Verdiğim oy için şuan geldiğim noktada pişmanım. Ama bugünü görmeden o günü yaşasam yine verirdim. Kabul etmek gerekir 28 Şubat gibi bir çok süreçte bize çok eziyet edildi. Şuan da akp kendine biat etmeyen İslami kesme ve sol kesme aynı zulmü yapıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Sen 2013 e kadar AKP yi destekledin mi desteklemedin mi onu söyle... Ben bir kere bile siyasal islamcıları desteklemedim... Senin canını yakmışlar belli...
    sana ne kime oy verdiğinden.sen geçmişte Chp veya diğer sol partilere oy vermedin mi?

Bu kadar normal

3.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Sen bunlara siyasal islamcı mı diyosun? Bunların dini var mı yok mu? Önce buna cevap ver.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Ahmet hakanın yazısı.. Epey güldüm

Dolar yükseldikçe... Şöyle şeyler oluyordu: Kemal Bey, aday olmayı göze almış destansı konuşmalar yapıyordu. Meral Hanım, başbakanlığı garantilemiş havasındaydı. Ayşenur abla, dolara bakıp fenalıklar geçiriyor rolü yapıyordu. Millet İttifakı, “Ceketimizi koysak kazanırız” havasına giriyordu. Sosyal medyada “Kemerleri bağlayalım” esprisi yapılıyordu. Muhalifler, kimleri yargılayacakları konusunda yarışa girişiyordu. Hükümet karşıtları, “Söylem üstünlüğü bize geçti” diyordu. Ali Babacan, kendisini kurtarıcı mehdi gibi pazarlıyordu.

Bu hava o kadar etkili bir havaydı ki... Bazı AK Partili yöneticilerde bile 'Bu iş bitti... Buraya kadarmış...' havası peyda olmuştu.

Dolar 18’leri görmüştü, 12’lere düşeceği hayal bile edilmiyordu. Ansızın, hiç beklenmeyen bir anda, küt diye geldi plan... Ve dolar 12’lere gerileyiverdi.

Muhalefetin sadece söylem üstünlüğünü değil, aynı zamanda moral üstünlüğünü de gerileten... Bütün ekonomi üstatlarını ne diyeceklerini bilemez hale getiren... AK Parti saflarında seçim gecelerine özgü bir sevinç dalgası yaratan... Vatandaşta 'Bunlar bu işi düzeltecek galiba' duygusuna yol açan... Bir plandı bu. Hakkında söylenebilecek çok şey var. Fakat kabul edelim ki çok zekice bir hamleydi."

5. Caho. Senin bu fetoculerin nasıl olduğunu benden çok sonra öğrendin. Ben az üç yıl çömez olduğum için 150 saatten fazla çalıştım ne izin ne para verdiler. Hatta 2002 yılında dünyaya gelen oğlum bana benim niye resmim yok dedi. Bende oğlum ben seni doğru dürüst görmedim dedim. Evet sorumlu oluncaya kadar en az maaşi ben aldım. 13 yılda birkez belki izin kullandım. 2013 de ayrıldım buna ilişkin dava açamadım. En son dönemde 30 gün 225 saat çalıştı çoğu arkadaşım izinsiz. Hiç biri davayı kazanamadı. Hatta tazminatı bile alamadı. benim ki 3500 gün 15 sene sigortalilik süresinden. Şuan o kurumlara ilişkin kıdem tazminatı vs kimse beş kuruş alamadi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    15 yıldır vobdayim
    her sene ülke batar...short açılır.

sonra bir bakarım o shortorler var ya...onlar yok.

birşey olup eğrisi doğruyu buluyor.100 tane ekonomisti izledim
    kimine göre iyi kimine göre kötü

Inşallah ekonomi için iyi olur

7. Merkez Bankası’nın döviz pozisyonu gerçekte ne kadar?
    Eksi rezerv olur mu?
    …
    23 Aralık verisiyle, herkesin anlayabileceği şekilde.

NOT: Rakamları ‘milyar dolar’ olarak okuyun lütfen.

https://twitter.com/ibrahimmturhan2/...42713471881218
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 465/1002 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •