En azindan bulgarlar talani durdurur. Vallahi cok zoruma gidiyordu. Yilbasina gore hala cok kotu durumdayiz ama 18 neydi oyle ya kabus gibiydi. Ölümü gosterdiler sitmaya razi olduk. https://twitter.com/sputnik_TR/statu...f1CSMWC8w&s=19
kavga etmen guzum.
Eðer kul hakkýni görmezden gelerek kazanç istesem. Ýki evladýmý da bir kamu kurumuna yerleþtiririm. Kendim de medikal açar devleti soyardim. Ama zerre tenezzül etmedim. Kýzým A101 de ayný babasý gibi eziliyor. 12 saatten az çalýþmaz. Hukuk mu var ki dava açacaðým. Sosyal medya da o kadar þikayet var bir Allah'ýn kulu sen niye böyle yapýyorsun diye soran varmý. Þerefimle alinterimle yarý aç gezerim ama hiç bir paraya satmam o kutsal deðerlerimi.
Ekonomistlerin ortak düþüncesi 3/4 ay kurtarýr.
Sonrasý için farklý düþünceler var.Kimisi çok karamsar, kimisi daha iyimser.
tüm bu rezaletler, ülkenin uçuruma getirilmesi, ilkel politikalar filan.. ülkenin yarýsýný gaza getirince bir þey yaptýðýný (problemleri çözdüðünü) zanneden zihniyet. üstelik tüm bu rezaletler sözde "ustalýk" döneminde oluyor malum þahsýn.. çýraklýk dönemi filan olsaydý demek ki daha da kötü olacakmýþ..hahaha..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer Ýmleri